"Tek vücut olmayı bilen bir milletin evlatlarıyız"

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin önceki gün ortak bir basın açıklaması yaparak, IŞİD terÃ

Kapaklı 13.10.2014 10:18:00 0

ÇANAKKALE RUHUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ

IŞİD terör örgütünün eylemlerine karşı tepkiler devam ederken, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin önceki gün ortak bir basın açıklaması yaptı. Birlik mesajı veren parti başkanları “IŞİD terör örgütünün tüm eylemelerine karşı yek vücut olunmalı. Terörist eylemler ülkede can ve mal kayıplarına neden oluyor. Türkiye’yi kaosa sürükleyecek her türlü provokatif eyleme karşı, Çanakkale ruhuyla mücadele edeceğiz” dedi.

 

ÜZÜNTÜ VE KAYGIYLA İZLİYORUZ

Son günlerde ülkemizde gelişen olayları üzüntü ve kaygıyla izlediklerini belirten Bezgin, Seçkin ve Çetin, yaptıkları ortak basın açıklamasında “Tarih boyunca Türk Milleti bu tür oyunlara maruz kaymıştır. Bu tür oyunlara asla ve asla boyun eğmemiştir. Kin nefret ve hainlik dolu eylemler, aynı havayı soluyup, aynı ekmeği paylaşan bu insanların provokasyona gelmesi, bizleri derinden üzmüştür” ifadelerine yer verdi. 

 

EMNİYET MENSUPLARINA DA TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapaklı’da, bu tür provokatif eylemler olmamasında emeği bulunan, başta emniyet mensupları, sivil toplum kuruluşları ve sağduyulu vatandaşlara teşekkür eden parti başkanları “Biz siyasi parti mensupları olarak, ülkemizin bekası söz konusu olduğunda, Çanakkale’de olduğu gibi tek vücut olmayı bilen bir milletin evlatlarıyız. Ülkemiz, üzerinde oynanan bu tür oyunlar neticesinde meydana gelen bütün olayları şiddetle kınıyoruz” dedi. Bingöl’de haince saldırı sonucu şehit edilen Emniyet mensuplarına da Allah’tan rahmet dileyen parti başkanları kederli ailesine de sabır diledi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10