Albayrak'tan din görevlilerine ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Tekirdağ 13.10.2014 11:00:00 0
Albayrak

HER ZAMAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN HİZMETİNDEYİZ

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü’nü ziyaret eden Başkan Albayrak, Tekirdağ İl Müftü Vekili Hızır Yağcı ve Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri ile görüştü. Tüm din görevlilerinin haftasını kutlayan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman müftülüğümüzün hizmetindeyiz” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Tekirdağ Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Metin Kırmızı ve dernek yetkilileri ile görüşen Başkan Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri haftalarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Diyanet Vakıf-Sen Tekirdağ Şubesi’ni de ziyaret eden Albayrak, Diyanet-Vakıf Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Gökdağ ve diğer yetkililer ile görüştü. Albayrak, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10