Kapaklı'da sanayi dükkanları satılıyor

- Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanların 10 tanesi açık arttırma usulü ile 17 Ekim Cuma günü saat 10.00'da yapılacak olan ihale neticesinde satışa

Kapaklı 13.10.2014 15:12:00 0
Kapaklı

MUHAMMEN BEDEN 121 BİN TL

Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan 12, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 numaralı dükkanların muhammen bedeli 121 bin 800 TL olarak belirlendi. Satışa çıkacak olan dükkanlar için yapılacak olan ihalenin şartnameleri Kapaklı Belediyesi resmi web sitesi www.kapakli.bel.tr’de yayınlandığını ifade eden yetkililer “İhaleye katılmak isteyen kişilerin yüzde 3 oranında yani 3 bin 654 TL geçici teminat bedelini Belediyeye yatırmaları gerekiyor” dedi. 

 

BELGELERİ TESLİM ETMELERİ GEREKİYOR

Satılacak dükkanlar için yapılacak olan ihalenin ardından dükkanı almaya hak kazanan isteklilerin, dükkan ödemelerini 15 gün içerisinde yapmaları gerektiğini söyleyen yetkililer “Cuma günü yapılacak olan ihaleye katılmak isteyen şahısların taşıması gereken şartlar da ilgili şartnamede açıkça belirtilmiş durumda. İhaleye katılacak olan isteklilerin müracaat dilekçesi, kanuni ikametgah adresi, tebligat için adres beyanı, nüfus cüzdan Sureti, Küçük Sanayi Kolları’nda çalıştığına dair ihale tarihi içinde bulunduğu yılda alınmış ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesini (aslı veya aslı gibidir onaylı sureti)Kapaklı Belediyesi’ne teslim etmesi gerekiyor” dedi.

 

TEK BİR MERKEZDE TOPLANACKLAR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da her gün gelişen ve büyüyen Kapaklı’da ilçenin gelişimi konusunda da büyük adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda yaptırdıkları Küçük Sanayi Sitesi’ndeki dükkanların satışının da devam ettiğini dile getiren Mandalı “Yeni sanayi sitesinin tamamlanması ile birlikte, kent estetiğine uymayan alanlar kent dışında tek bir merkezde toplanacak. Aynı zamanda, yeni dükkanlarla birlikte, sanayi esnafımız da daha modern bir alanda çalışma imkanı bulacak. Sanayi dükkanları yatırım anlamında da alıcılara önemli kazançlar sağlayacak” dedi.

 

Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10