Özel okuldan anlamlı proje

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi örnek bir uygulamaya imza atarak ihtiyaç sahipleri için giyim market oluşturdu.

Çerkezköy 13.10.2014 16:23:00 0
Özel okuldan anlamlı proje

GİYİM MARKET OLUŞTURDULAR

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Başkan Yardımcısı Ümit Balıbey ve Rehber Öğretmeni Emine Ülker’in katıldığı programda hayata geçirdikleri giyim market konusunda basın mensuplarını bilgilendiren Müjgan Karagöz “Okul Aile Birliği, okul idarecileri ve Rehber Öğretmeni Emine Ülker önderliğinde sosyal sorumluluk projesinde okulun alt katında giyim market oluşturduk” dedi.

 

“KAPSAMLI HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Sloganlarının “İhtiyacın yoksa al getir, ihtiyacın varsa al götür” olduğunu kaydeden Karagöz “Evlerimizde giymediğimiz, kullanılabilir temiz eşyaları alıp bir başka ihtiyacı olan insanlarımıza vermek adına paylaştığımız bir giyim marketi oluşturduk. Bu giyim marketini okulumuz da kurduk. Ayrıcı tüm okullarımıza ulaşıp okul aile birliği üyeleri ile irtibata da geçerek bu projeyi daha kapsamlı bir şekilde yapmayı da düşünüyoruz. Sadece bizim okulumuzun öğrencileri yada velileri değil bütün okulların ihtiyaç sahipleri bu alışverişten yararlanabilirler” dedi.

 

“KARDEŞ OKUL PROJEMİZ VAR”

Karagöz “Proje Rehber Öğretmenimiz Emine Ülker’e aittir. Kendisi okul aile birliğimize projeyi sunmuştur. Tüm okullardan gelecek kıyafetleri de tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek kapasitedeyiz. Ekip kurup evlere de götürmeyi hedefliyoruz. Sadece kullanabilir eşyalar olmasına dikkat ediyoruz. Diğer okuldaki arkadaşlar da desteklerini verirler ise eşya olarak da genişletmeyi düşünüyoruz” dedi. ‘İhtiyacım var’ diyen herkese deftere imza karşılığında telefonu ve adresini alıp yardımda bulunduklarını ifade eden Karagöz “Çerkezköy’de ki okullar arasında da bu konuda öncü olmak istiyoruz.  Ayrıca kardeş okul kurma projemizde var. Diğer okulları da ziyaret edip kardeş okul kurmak istiyoruz. Kardeş okullarımızın bize verecekleri her türlü destekte kapımız açıktır” diye konuştu.

 

Haber /Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10