1911 Çerkezköyspor Gelibolu'dan galibiyet ile döndü

2014-2015 sezonu hazırlıklarını aralıksız sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Çanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden Geliboluspor ile karşı karşıya geldi.

Çerkezköy 13.10.2014 16:34:00 0
1911 Çerkezköyspor Gelibolu

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen temsilcimiz ilerleyen bölümlere doğru Gürel ve Samet ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip ise 1911 Çerkezköyspor’un üzerine geldiği dakikalarda ikinci gol için bastırdı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Geliboluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BERABERLİK GOLÜ SAMET’TEN GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile birlikte organize ataklar geliştiren temsilcimiz sağlı sollu ataklar ile rakip kalede hücumlar geliştirdi. Geliboluspor ise bu devre ilk devreye nazaran savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru beraberlik sayısını buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Samet topu iyi kontrol etti. Sert bir vuruş gerçekleştiren Samet skoru da 1-1 yaptı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Her iki takımda galibiyet için sağlı sollu ataklar geliştirdi. İkinci devre orta alanda topa daha çok sahip olan temsilcimiz son dakikalara doğru galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan hızlı gelen 1911 Çerkezköyspor’da topla buluşan Oğuz Kaptan mükemmel bir gol kaydederek skoru 2-1 yaptı. Mağlup durumdan galip duruma geçen temsilcimiz kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“ÇARŞAMBA GÜNÜ SEZON AÇILIŞIMIZ VAR”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz gün oynadığımız zorlu Silivrispor karşılaşmasının ardından Çanakkale’ye giderek Geliboluspor’un sezon açılışında hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldik. Sakatlığı devam eden Ziya ve Şafak’ın olmadığı karşılaşmanın ilk devresini penaltıdan yediğimiz golle mağlup kapattık. İkinci devre ise ataklarımızın karşılığını alarak iki gol bulduk. Karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyuz. Çarşamba günü takımımızın yeni sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Konuyla ilgili Başkanımız Murat Narçın’ın Salı günü basın açıklaması olacaktır. Yeni sezon açılışımıza bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10