1911 Çerkezköyspor yeni sezonu açıyor

1911 Çerkezsköyspor yeni sezonu bugün açıyor. Dün saat 11.30'da Genel kaptan Melih Gedikoğlu ile birlikte basın açıklaması yapan Kulüp Başkanı Murat Narçın, "Açılış 15 Ekim Çar?

Çerkezköy 14.10.2014 14:58:00 0
1911 Çerkezköyspor yeni sezonu açıyor

YENİ BOSNA İLE AÇILIŞ MAÇI YAPACAKLAR

1911 Çerkezköyspor olarak yeni sezon hazırlıklarına 8 Eylül’de başladıklarını ve çalışmaların devam ettiğini söyleyen genel Kaptan Melih Gedikoğlu, sezon açılışı programına Çerkezköy’deki spor kulüplerimizde önceki yıllarda top oynamış, yöneticilik yapmış kişileri de davet ettiklerini belirterek “Onlardan oluşacak bir takım yarım saatlik bir gösteri maçı yapacak. Kurban kesiminin ardından takım yönetimi ve futbolcular taraftarlar tanıtılacak” dedi. Gedikoğlu, tanıtımın ardından İstanbul’un spor kulüplerinden olan Yeni Bosnaspor ile açılış maçı yapacaklarını ifade etti.

 

3 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK

Sakatlığı bulunan Gökhan, Ziya ve Şafak’ın Yeni Bosna maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Gedikoğlu, “Yeni sezon çalışmalarımız kapsamında bugüne kadar yaptığımız hazırlık müsabakalarında gördüğümüz eksiklikleri gidermeye çalıştık. Lig maçlarına kadar tüm eksikliklerimizi gidereceğiz” dedi. Şuanda takımın iyi yolda olduğunu dile getiren Gedikoğlu, “Hocamızda çalışmaları titiz şekilde sürdürüyor. Açılış sonunda da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

RAKİPLERİMİZ BELLİ OLACAK

Lig fikstürünün de perşembe günü çekileceğini söyleyen Gedikoğlu “Lige hazır başlamak istiyoruz. Çekilecek fikstür sonucunda rakiplerimiz belirlenecek” dedi. İlk maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Gedikoğlu, ilk maçı kendi sahalarında oynamaları halinde çok daha iyi olacağını, alacakları ilk galibiyetin futbolcuları daha çok motive edeceğini ifade etti.

 

SPOR CENTİLMENLİK VE KARDEŞLİKTİR

Tekirdağ Amatör Liglerinde mücadele eden  tüm takımların sakatsız, belasız bir lig geçirmelerini temenni eden ve tüm takımlara başarılar dileyen Gedikoğlu “İnşallah bu sezon liglerde yer alan tüm takımlar centilmenlik çerçevesinde mücadele ederler ve yeşil sahalara spor severleri çekerler” dedi. Sporun centilmenlik ve kardeşlik olduğunu söyleyen Gedikoğlu, sezon açılışına tüm sporseverleri davet etti.

 

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın da tüm liglerde mücadele eden takımların yeni sezonda kardeşlik ve centilmenlikten ödün vermeden mücadele etmelerini arzuladıklarını söyledi. Yeni futbol sezonunun kardeşliğin ve centilmenliğin göstergesi olmasını temenni eden Narçın “Tüm takımlarımızın yeni futbol sezonunu centilmenlik çerçevesinde kazasız, kavgasız geçirmesini temenni ediyor ve tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10