Kaymakam Gürbüz: Kapaklı'yı hak ettiği yere taşıyacağız

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken Gürbüz önceki gün saat 11.00'da da Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatiflerine Başkanı Hasan Dükanlı i

Kapaklı 15.10.2014 12:01:00 0
Kaymakam Gürbüz: Kapaklı

KREDİ KEFALET KOOPERATİFLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Ziyarette konuşan kooperatif başkanı Hasan Dükanlı, kooperatifin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kaymakam Gürbüz’e görevinde başarılar dileyen Dükanlı “İnşallah Allah utandırmaz” dedi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisi için esnafın da en az sanayici kadar önemli olduğunu söyleyen Gürbüz, esnafın işlerini kolaylaştıran, onların zor günlerinde yanlarında olan esnaf ve sanatkarlar odası kredi kefalet kooperatifleri ne de büyük önem verdiklerini vurguladı.

 

 

REFAH DÜZEYİNİ YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Hep birlikte ilçenin refah düzeyini yükseltmek için çalışacaklarını söyleyen Kaymakam Gürbüz, kendisini ziyaret eden Dükanlı ve beraberindekilere teşekkür etti. Saat 13.30’da da Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İpsala Kaymakamlığı’ndan Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan ve bayram sonrası görevine başlayan Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MHP YÖNETİMİ DE ZİYARET ETTİ

Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileyen Yusuf Çetin, “İlçemiz için güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve MHP yönetimine teşekkür eden Gürbüz de “İlçedeki tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kamu kuruluşları ile el ele vererek Kapaklı’yı hak ettiği noktalara getirmek için çalışacağız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10