Korkmaz: Pazar günü sezon açılışımızı yapacağız

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 19 Ekim Pazar günü saat 15.00'de yeni sezon açılışı yapacaklarını kaydeden Çerkezköysp

16.10.2014 19:56:00 0
Korkmaz: Pazar günü sezon açılışımızı yapacağız

Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Kulüp binasında yaptığı açıklamada yeni sezona iddialı hazırlandıklarını kaydetti.

 

“ÜST TAKIM OLMA YÖNÜNDE İLERLİYORUZ”

Dün saat 10.00’da kulüp binasında açıklamada bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ 26 Ekim’de bismillah diyerek sezonun ilk maçına çıkacağız. Dün Tekirdağ’da yapılan kura çekiminin kulübümüze ve diğer kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sezon başından çalışmalara başladığımız andan itibaren her geçen gün takımımız üst düzey bir takım olma adına büyük bir ilerleme kaydetti. Bugün de transferin son gün bizde Çerkezköyspor olarak son güne kadar elimizden geleni yaparak eksik gördüğümüz mevkilere gerekli transfer çalışmalarını yaparak noktayı koyduk” diye konuştu.

 

“PAZAR GÜNÜ SEZON AÇILIŞINI YAPACAĞIZ”

Pazar günü yeni sezon açılışını yapacaklarını kaydeden Korkmaz “ Yeni sezon çalışmaları kapsamında çeşitli hazırlık karşılaşmalarımız oldu. Hazırlık maçlarını hiçbir zaman ölçü almadık. Eksiklerimizi gördük ve bunu tamamlamak adına da çeşitli adımlar attık.Hayırlısı ile Pazar günü de saat 15.00’da mevcut stadımızda İstanbul Afrika karması ile hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımızı taraftarımıza ve halkımıza tanıtacağız. Sonrasında da ilk maçımıza hazırlanarak galibiyet ile başlamak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“PUAN KAYBI İSTEMİYORUZ”

Korkmaz “ Açılışımıza taraftarlarımızı ve Çerkezköy halkını bekliyoruz. Herkesin gerçek Çerkezköyspor’u desteklemelerini, bizleri de yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz.

Fikstür çekiminden sonra takım sayısı da belli olacaktır. Süper Amatör Lig Bölgesel Amatör Ligden kısı süren bir ligdir. Kaybedilen maçların da telafisi olmayacaktır. Bu yüzden baştan sona dikkatli olup, galibiyet serisi ile başlamak istiyoruz. Grubumuzda güçlü rakipler bulunuyor ve herkes elinden geldiği kadar güçlü bir takım kurmaya çalıştı. Hiçbir takımı kesinlikle hafife almıyoruz. Çıkacağımız bütün müsabakalara final havasında oynayarak galibiyetle ayrılmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“LİG MAÇLARINA HAZIRLANACAĞIZ”

Yeni sezon çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdüğünü kaydeden Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından “ Çalışmalarımızı tam kadro sürdürüyoruz. Transferi bitirdik ve kadromuzu tamamladık. Sıkıntı ve problemimiz bulunmuyor. Her şey çok iyi gidiyor. Pazar günü ise sezon açılışı karşılaşmamız var. Ondan sonra da lig maçlarına hazırlanacağız. Lig için bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah herhangi bir sakatlık ve sağlık sorunları yaşamadan bir lig bitirmelerini isterim. Allah herkesin gönlüne göre versin” dedi.

 

“AGRESİF EKİP KURDUK”

Kadroda 22 futbolcunun bulunduğunu ve bunların beş tanesinin alt yapı oyuncusu olduğunu kaydeden Uncuoğullarından “Bu genç oyuncularımız hazırlık maçlarında almaları gereken zamanları aldılar. Hepsinden çok memnunun ve ligde de zaman zaman kendilerine de şans vereceğiz. Bu genç oyuncularımız önümüzdeki yıllarda Çerkezköyspor’un önemli futbolcuları arasında yer alacaktır. Bu sezon sistemimizi 4-2-3-1 olarak düşünüyoruz. Bu zaman içinde çift forvete dönüp üçlü defans oynayabileceğimiz zamanlar da olacaktır. Karşılaşmalarda defansif yönümüzü de kullanacağız. Çerkezköyspor olarak her zaman agresif ve iyi pas yapan ekip olacağız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10