1911 Çerkezköyspor Yenibosnaspor'a mağlup oldu

Yeni sezon açılışını gerçekleştirdikten sonra Yenibosnaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor istediğini elde edemedi. Bölgesel Amatör Lig'de ş

16.10.2014 19:58:00 0
1911 Çerkezköyspor Yenibosnaspor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında İstanbul ekiplerinden Yenibosnaspor ile karşı karşıya geldi.

 

YENİBOSNASPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Önceki gün 2014-2015 sezonu açılışını gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor programın devamında ise hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grubun lideri Yenibosnaspor ile karşı karşıya geldi. Çarşamba günü saat 15.30’da Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren sağ kanadı etkili kullanan İstanbul temsilcisi dördüncü dakikada golü buldu. Sağ kanattan Oğulcan’ın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Fatih Tutar topu ağlara göndererek konuk ekip Yenibosnaspor’u öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü golün ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Sağ kanattan Bahadır ile hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor ileride çoğalmakta zorlandı. Karşılaşmanın 24.dakikasında gelişen Yenibosnaspor atağında topla buluşan Oğulcan’ın vuruşu az farkla auta çıktı. Emin ve Engin ile orta alanda topa daha çok sahip olan güçlü Yenibosnaspor özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarda temsilcimiz savunmasına zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 43.dakikasında konuk ekip Yenibosnaspor karşılaşmada ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ilk golün sahibi Fatih Tutar topu düzgün vuruşla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında da her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

 

ÜÇ GOLLE MAĞLUP AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile toparlanmaya çalışan temsilcimiz Ufuk ve Bahadır ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen bölümlere doğru toparlanan Yenibosnaspor ise oyuna ikinci devre giren Halil İbrahim Alan ile yakaladığı iki pozisyonu cömertçe harcadı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru konuk ekip farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın 82.dakikasında hızlı gelişen Yenibosnaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Halil İbrahim Alan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında en az bir gol için ataklar geliştiren temsilcimiz istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Yenibosnaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“GÜÇLÜ RAKİP İLE KARŞI KARŞIYA GELDİK”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Bugün sezon açılışımızı Allahın izni ile açtık. Sezon öncesi bütün takımlarımıza başarılar diliyorum ve kazasız bir şekilde sezon geçirmelerini de istiyorum. Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta lider durumda bulunan Yenibosnaspor karşısında maça iyi başlayamadık. İlerleyen bölümlere doğru kalemizde gördüğümüz golle mağlup duruma düştük. Rakibimiz karşısında orta alanda iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen ilk devrenin son dakikalarında fark ikiye çıktı. İkinci devre ise oyuncu değişiklikleri yaparak farkı indirmek istedik. Ancak istediğimiz rahat pozisyonları bulamadık ve son dakikalarda bir gol daha görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Rakibimiz gerçekten güzel bir kadro kurmuş ve şampiyonluk hedefliyorlar. Önümüzdeki hafta lig başlıyor. O güne kadar hazır olmak istiyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10