Çerkezköy'deki Ordulular hemşerilerini ağırladı

Ordu Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı İsmet Yanık, İstanbul Ünyeliler Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca ile birlikte ?

Çerkezköy 19.10.2014 12:02:00 0
Çerkezköy

ÇERKEZKÖY’DEKİ HEMŞERİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürlüğü'ne atanan Zekeriya Sarıkoca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hamarat, Tekirdağ’daki ziyaretinin ardından Ordu Çaybaşı İlçesi Belediye Başkanı İsmet Yanık, İstanbul Ünyeliler Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca ile birlikte Çerkezköy'e geldi. Cumartesi günü parti teşkilatında partililerle görüşen Hamarat, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki heyetle birlikte Çerkezköy’deki hemşerilerini ziyaret etti.

 

 

DERNEKÇİLİK ZOR BİR FAALİYET

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Milletvekili Hamarat, dernek başkanı Nevzat Soytürk ve dernek üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan dernek başkanı Soytürk “Ziyaretinizden memnuniyet duyduk” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da Mustafa Hamarat'ın Ordulularla buluşmak amacıyla Çerkezköy'e geldiğini belirtti. Ziyarette konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da dernekçiliğin önemine dikkat çekti. Dernek olmanın, kendi dertlerini bir kenara bırakıp, üyelerinin dertleri ile dertlenmek olduğunu belirten Hamarat “Dernekçilik çok zor bir faaliyettir. Birçok problemle karşılaşıyorsunuz” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN DAYANIŞMA İÇİNDE OLABİLMEK

Hemşericiliğin üstünlük taslamak olmadığını söyleyen Hamarat “Hemşericilik kimseden geri kalınmayacağının göstergesidir. Önemli olan birlik ve dayanışma içinde olabilmektir” dedi. Hamarat, dernekçiliğin hayırda yarışmak demek olduğunu belirterek “Ülkemizde 10 yıllarımızı yiyen sorunlar, sizin desteğinizle sorun olmaktan çıktı” dedi. 12 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin siyasetin kavga demek olmadığını gösterdiğini ifade eden Hamarat, “Sizin desteğinizle iyi ahlak üzerine siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

ŞEHİR HAYATINA EN GÜZEL KATKIYI VERMELİSİNİZ

Siyasette şımarmamak gerektiğini çok iyi bildiklerini söyleyen Hamarat “En az ordulu olduğunuz kadar Çerkezköylüsünüz. Bu bilinçle hareket etmelisiniz. Sorumluluklarınız aynı” diyerek Orduluların Çerkezköy’deki şehir hayatına en güzel katkıyı vermesi gerektiğini ifade etti.

 

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ

Geçmişte Çerkezköy'de dernekçiliğe en çok karşı olanlardan biri olduğunu, fakat dernek kurulduğundan beri birlik ve beraberliğin çok güzel bir şekilde devam ettiğini ifade eden AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de “İyi günde kötü günde bir aradayız” dedi. Ordulular Derneği’nin hiçbir zaman seçim derneği olmadığını vurgulayan Yeşil, “Tekirdağ'da seçimleri 12-0 kaybettik. Bir gün arabamda 12-0 yazılı kağıt buldum. Çok zoruma gitmişti. Fakat Ordu'dan gelen 20-0'lık haberle sevindik” dedi.

 

 

TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Ziyarette konuşan Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık da Çerkezköy’deki hemşerilerine Ordu'dan sevgi ve selamlar getirdiklerini ifade etti. Orduluların sıkıntılarını bildikleri ifade eden Yanık, büyükşehir ile birlikte başta yol ve su sıkıntıları olmak üzere tüm sorunları çözeceklerini ifade etti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca da, 10 yıl Ordu Çaybaşı Belediye Başkanlığı yaptığını anımsatarak, siyasete nokta koyup hizmete Tekirdağ ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak devam etmeye başladığını söyledi.

 

ÖNEMLİ MESAFE KAT EDİLDİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ise Türkiye'de 12 yıldır istikrarın devam ettiğini söyledi. Türkiye’nin çok büyük mesafeler kat ettiğini dile getiren Akbulut, “Çevremizde yangın devam ederken, Türkiye huzur adası mesafesinde oldu” dedi. Akbulut, konuşması sırasında katılımcıların kendi arasında konuşmasına da sinirlendi. Mustafa Hamarat ve beraberindeki heyet daha sonra Çerkezköy 52 Ordulular Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya geldi. .

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10