"Tüm mahallelere eşit hizmet götüreceğiz"

Kapaklı Belediyesi ilçeye bağlanan mahallelere giden yollarda asfalt bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Kapaklı 19.10.2014 12:39:00 0

PINARÇA YOLLARINDA DEVAM EDECEK

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kapaklı’ya bağlanan Bahçeağıl, Yanıkağıl, Uzunhacı, Pınarça, Karlı ve Karaağaç mahallelerindeki bozuk yolların onarımında kullanılmak üzere 10 kamyon soğuk asfalt malzemesi gönderilmesi üzerine çalışmalara başladı. Bahçeağıl Mahallesi’ne giden yoldaki asfaltlama çalışmalarını tamamlanırken, yetkililer çalışmaların Pınarça Mahallesi’ne giden yolda devam edeceğini ifade etti.

 

AYNI HİZMETİ ALACAKLAR

Yetkililer Karaağaç Mahallesi’ndeki bozuk yolların da Büyükşehirden gelen asfalt malzemelerle onarıldığını belirtti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Büyükşehir yapılanması ile birlikte sınırların genişlemesiyle birlikte sorumluluk alanının da genişlediğini belirtti. Bundan sonraki süreçte ilçe merkezindeki mahalleler hangi hizmeti alıyorsa Kapaklı’ya sonradan bağlanan diğer 6 mahallenin de aynı hizmetleri alacağını söyleyen Mandalı “İlçe merkezimizde olduğu gibi, bu 6 mahallemizde de tüm bozuk yolları onaracağız” dedi.

 

YOLLARI ASFALTLIYORUZ

Mandalı, birilerinin çeşitli provokasyonlarla Karaağaç halkı ile Kapaklı Belediyesi’ni karşı karşıya getirmeye çalıştığını da savundu. Karaağaç ve diğer 5 mahalleden direkt olarak Kapaklı’ya toplu taşıma hattının UKOME tarafından oluşturulduğunu belirten Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin de Büyükşehirden gelen malzemelerle gerek toplu taşıma araçlarının gerekse vatandaşlarımıza ait araçların en sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri adına yolları asfaltladıklarını belirtti.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10