Misafirleri tarafından öldürüldü

Marmara Ereğli Yeniçiftlik Mahallesi'nde bir kişi evine misafir olarak aldığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Marmara Ereğlisi 19.10.2014 14:09:00 0
Misafirleri tarafından öldürüldü

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

İddiaya göre, kampta bekçilik yapan 65 yaşındaki Hasan Demirkıran'ın, yalnız kaldığı evine misafir olarak gelen Fuat B. ve Gülşen A. burada Demirkıran ile bir süre alkol aldı. Fuat B.’nin, Demirkıran’dan para istemesi, Demirkıran’ın da parasının olmadığını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fuat B. de mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Hasan Demirkıran’ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.

ASMA KİLİDİ KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

Fuat B. ve Gülşen A., Demirkıran’ın üzerine kapıyı kilitleyip kayıplara karışırken, bir süre sonra eve gelen ve Demirkıran’dan haber alamayan arkadaşları jandarmaya haber verdi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla kilitli olan kapının asma kilidini kırarak içeriye giren jandarma ekipleri, içeride kanlar içinde yatan Demirkıran’ın cesediyle karşılaştı.

JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDILAR

Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Olcay Tekinay da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Demirkıran’ın cesedi, Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Fuat B. ve kız arkadaşı saklandıkları evde jandarma tarafından yakalandı. Olaydan sonra kaçan zanlı Fuat B. ve kız arkadaşının üzerlerindeki kanlı elbiseleri parçalayıp çöp konteynırına attıkları belirlendi.

“PARA İSTEDİM, VERMEYİNCE BIÇAKLADIM”

Cinayeti işlediğini itiraf eden Fuat B.’nin ifadesinde “Birlikte alkol aldık. Sonra kendisinden para istedim vermeyince bıçakladım” dediği öğrenildi. Gülşen A.’nın da Fuat ile aralarında para yüzünden tartışma çıktığını belirterek “Daha sonra Fuat bıçakladı, engel olmak istedim ama başaramadım” dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10