Tekirdağspor kendine geldi 2-0

Çerkezköy Haber- Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 5. Hafta müsabakasında Tekirdağspor evinde konuk ettiği Çınarlıspor'u iki golle geçti.

20.10.2014 12:29:00 0
Tekirdağspor kendine geldi 2-0

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya Tekirdağspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren konuk ekip kalesinde etkili hücumlar geliştiren Tekirdağspor arzuladığı gole bir türlü kavuşamadı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor arzuladığı gole karşılaşmanın 17’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ramazan Salmanlı düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u öne geçiren golü kaydetti.

İKİ GOLLE KAZANDI

Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Konuk ekip Çınarlıspor ise kontra ataklarla geliştirdiği pozisyonlar bulsa da Tekirdağspor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Tekirdağspor ikinci devre de ataklarını sıklaştırdı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor ikinci golü karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında golcü oyuncusu Birol Öztürk ile buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un iki farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

OYUNCULARI KUTLADI

Karşılaşmayı izleyenler arasında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, başarısından dolayı Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile yöneticilerini ve futbolcularını kutladı. Oynanan futboldan çok memnun kaldığını söyleyen Albayrak,taraftarların sevgi gösterisine de el sallayarak karşılık verdi. Taraftara da desteklerinden dolayı teşekkür eden Albayrak “ Bu takım taraftarın desteği ile şampiyon olacaktır” dedi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10