Bayan personeller gönüllerince eğlendi

Çerkezköy Belediyesi'nde görev yapan bayan personeller, önceki akşam belediye personellerinden Nilgün Toz'un organizasyonu ile Keyff Et Mangal Restaurant'ta düzenlenen gecede iş stresinden uzaklaşarak gö

Çerkezköy 20.10.2014 13:20:00 0
Bayan personeller gönüllerince eğlendi

HALAY ÇEKTİLER

Gecede müzik eşliğinde yemeklerini yiyen yaklaşık 200 bayan, yemeğin ardından da orkestra ve gitar eşliğinde çalan müziklerle gönüllerince eğlendi. Yemeğin ardından Keyff Et Mangal Restaurant’ın bahçesine çıkan kadınlar, ateş etrafında halat çekti.  Bayanlar 10. Yıl Marşı eşliğinde de coştu. Organizasyonla ilgili bilgi veren Nilgün Toz, bayan personeller olarak güzel bir atmosferde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

GELENEKSEL HALE GETİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Bu etkinliği 2 ayda bir düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Toz “Orkestra ve gitar eşliğinde gönlümüzce eğlendik. Bu etkinlik ile bayan personeller iş stresinde bir günlüğüne de olsa uzaklaşma ve kendilerine zaman ayırma imkanı buldu” dedi. Organizasyonların devam edeceğini ifade edem Nilgün Toz “Önümüzdeki günlerde Kumkapı’da bir eğlence organize edeceğiz. Ayın 28’inde de Mudanya gezimiz olacak” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10