Çerkezköyspor Afrika Karmasını gole boğdu 7-2

Çerkezköy Haber- Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

20.10.2014 14:26:00 0
Çerkezköyspor Afrika Karmasını gole boğdu 7-2

GOL ERKEN GELDİ

Pazar günü saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla İstanbul Afrika Karması karşısında ataklar geliştiren temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmanın dördüncü dakikasında kaydettiği golle öne geçti. Sağ kanattan Cihan ile gelişen atakta Mehmet Narin’in ara pasında topla buluşan Serkan Akyüz düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda İstanbul Afrika Karması kalesine etkili hücumlarla gelmeye çalıştı. Rakip defansı bunaltan Çerkezköyspor karşılaşmanın ikinci golünü Melih’in ayağından bulduğu golle ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Melih şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru konuk ekip İstanbul Afrika Karması Nijeryalı Emi Roller ile bir gol bularak farkı bire indirdi.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor ataklarını sıklaştırdı. Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Melih ile yakaladığı iki önemli fırsatı değerlendiremedi. İlk devrenin sonlarına doğru sol kanattan hızlı çıkan Çerkezkösypor atağında İstanbul Afrika Karması savunması topu uzaklaştıramadı. Topla buluşan Tahir kaleci Abdullah’ın uzanamayacağı köşeye topu göndererek farkı tekrar ikiye çıkardı. Karşılaşmanın da ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOL SAĞANAĞI DEVAM ETTİ

 Karşılaşmanın ilk devresini 3-1 mağlup kapatan İstanbul Afrika Karması ilk devreye nazaran ikinci devrenin ilk dakikalarında atak göründü. Çerkezköyspor karşısında ilk beş dakikada sağlı sollu ataklar geliştiren İstanbul Avrupa Karması Faslı oyuncu Hamit’in ayağından bulduğu golle farkı tekrar bire indirdi. Kalesinde golü gördükten sonra toparlanan temsilcimiz karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde tekrar farkı artırmak için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 58.dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında ilk golün sahibi Serkan Akyüz kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti.

 

 

FARKLI GALİP AYRILDI

Karşılaşmanın kalan dakikaları da karşılıklı ataklarla geçerken, temsilcimiz Çerkezköyspor İstanbul Afrika Karması savunmasına zor anlar yaşattı. Çerkezköyspor’da kalan dakikalarda sahneye Muharrem topu ağlara göndererek skoru 5-2 yaptı. Arka arkaya gelen iki golle birlikte İstanbul Afrika Karması oyundan tamamen koptu. Disiplini kaybeden rakibi karşısında çok rahat ataklar geliştiren Çerkezköyspor golleri bulmakta da zorlanmadı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında bu sefer sahneye tecrübeli golcü Mehmet Narin çıktı. Karşılaşmanın son dakikalarında konuk ekip İstanbul Afrika Karması farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Son dakikalarda Mehmet Narin’in ayağından bir gol daha bulan Çerkezköyspor karşılaşmadan da 7-2 galip ayrılmasını bildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Güzel ve görkemli bir sezon açılışı gerçekleştirdik. İstanbul’dan gelerek bugün bizim davetimizi kırmayan İstanbul Afrika Karması oyuncularına teşekkür ediyorum. Kurduğumuz güçlü kadro ile rakibimiz karşısında elimizden geleni yapmayı çalıştık. İyi bir oyunun karşılığında ise farklı galibiyet aldık. Bugün bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve Caddeliler taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. Bu sezon şampiyonluğun en iddialı takımlarından biriyiz. Sezon sonu bu ipi göğüsleyerek düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar yükseleceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10