"Türkiye'nin bölünmesini planlayanlar, bu düşüncelerinden vazgeçsin"

2012 yılı Eylül ayında Tunceli'de gerçekleştirilen hain saldırıda terhisine 40 gün kala şehit düşen Kadir Dadaş'ın Karaağaç Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret eden Kapaklı

Çerkezköy 21.10.2014 11:50:00 0

GÜVEN İÇİNDE YAŞIYORSAK ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE

Şehitler sayesinde insanların bu ülkede güven içinde yaşadığını ifade eden Kaymakam Gürbüz “Allah rahmet eylesin. Askerlerimiz zor şartlar altında vatanı koruyorlar. Allah hepsinin yardımcısıolsun” diye konuştu. Gürbüz,  devletin şehit ailelerini her zaman el üstünde tuttuğunu, tutması da gerektiğini ifade etti. Şehitlerin varsa iki kardeşine devlet tarafından iş imkanı sunulduğunu belirten Gürbüz “Ailesine maaş bağlıyor. Ayrıca ev sahibi olmak isteyen şehit yakınlarımıza da sıfır faizle kredi desteği sağlıyor” dedi.

 

OĞLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ

Bunun dışında devletin tüm imkanlarını şehit aileleri için seferber ettiğini söyleyen Gürbüz, şehit aileleri için ne yapılırsa yapılsın, yapılanların yine yeterli olmayacağını ifade etti. Şehit Piyade Er Kadir Dadaş’ın babası Cemal Dadaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oğulları ile gurur duyduklarını söyleyen Dadaş “Ne kadar gurur duyarsak duyalım, bir o kadar da acı yaşıyoruz” dedi. Ziyarette önemli bir mesaj da veren Dadaş “Türkiye’nin bölüneceğine dair planlar yapanlar, bu düşüncelerinden vazgeçsin. Çünkü bir Kadir gider, bin Kadir gelir” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10