Kapaklı Gazi İlkokulu madalyalarla döndü

18-19 Ekim tarihleri arasında Tekirdağ'da düzenlenen 4.Geleneksel Kalite Satranç Turnuvası'nda Kapaklı Gazi İlkokulu branşlarda büyük başarı elde etti.

Kapaklı 21.10.2014 12:07:00 0
Kapaklı Gazi İlkokulu madalyalarla döndü

34 SPORCU KATILDI

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Gazi İlkokulu Öğretmeni Mehmet Süngü “ 18-19 Ekim'de Tekirdağ'da düzenlenen 4. geleneksel Kalite Satranç Turnuvası sonuçlandı. Kapaklı Gazi İlkokulu turnuvada çok yüksek başarı göstererek verilen altı madalyanın dördünü kazandı. Erkeker ve kızlarda 5 tur İsviçre Sistemi ile oynanan turnuvaya Kapaklı,Çorlu,Malkara,Marmara Ereğlisi ve Süleymanpaşa İlçelerinden toplam 34 sporcu katıldı” dedi.

 

“DERECELER ELDE ETTİK”

Başarıdan dolayı sporcularını kutlayan Süngü “  Zorlu, heyecanlı ve bir o kadar da keyifli geçen 5 turun ardından kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilirken, dördüncü, beşinci ve altıncı sıraları alan sporculara katılım madalyası verildi. Turnuvada yer alan tüm sporculara katılım sertifikası verildi.Kızlarda Tuğba Avcı birinci, Melisa Çalışkan ikinci, Asiye Avcı üçüncü, Tuğba Yılmaz ise beşinci olarak kupa ve madalyalar kazandı. Erkeklerde ise öğrencilerimizden Muhammed Emre Akdaş ise ikinci olmuştur” dedi.

 

Haber/Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10