Fevzipaşaspor galibiyet ile tanıştı

Oynadığı iki karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Fevzipaşaspor Çukuryurtspor'u iki golle geçmesini bildi.

21.10.2014 12:12:00 0
Fevzipaşaspor galibiyet ile tanıştı

GOLÜ ERKEN BULDU

Pazar günü Saray Sahası’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Fevzipaşaspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Fevzipaşaspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Fevzipaşaspor arzuladığı gole karşılaşmanın 16’ıncı dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tolga düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Fevzipaşaspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan Fevzipaşaspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenmeye çalıştı. Çukuryurtspor ise karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında beraberlik golünü aradı. Savunmada hata yapmayan temsilcimiz gelişen Çukuryurtspor ataklarında hata yapmadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Fevzipaşaspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

TEMSİLCİMİZ RAHATLADI

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz Fevzipaşaspor ikinci devrede de etkili futbolunu sürdürdü. Rakibi karşısında orta alanda topa daha çok sahip olmaya çalışan temsilcimiz Fevzipaşaspor ileride gol aradı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren temsilcimiz karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında bulduğu golle rahatladı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ümit Demir şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0’a getirdi.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Karşılaşmada iki farklı üstünlük yakalayan temsilcimiz maçta tamamen rahatladı. İyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde ikinci golü gören ev sahibi ekip Çukuryurtspor ise oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor geliştirdiği ataklarda üçüncü golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Fevzipaşaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile birlikte puanını dört yapan temsilcimiz ligdeki ilk üç puanını alırken, Altı puanla haftaya giren Çukuryurtspor ise ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10