Kent Konseyi, gazetecileri unutmadı

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Kent Konseyi tarafından kutlama programı düzenlenirken, kutlamaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Ka

Çerkezköy 21.10.2014 16:53:00 0
Kent Konseyi, gazetecileri unutmadı

KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ

Kutlama programında konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, gazetecilerin gününü kutladı. Basın mensuplarının yaz, kış demeden ne şartlarda çalıştığını ve haber kovalarken de ne zorluklar yaşadığınızı çok iyi bildiğini söyleyen Karagöz “Sizler bizler için kutsal bir görev yapıyorsunuz. Bu kutsal hizmetleriniz dolayısıyla sizleri destekliyoruz” dedi.

 

GAZETECİ ÖZGÜR OLMALI

Kutlamaya katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Kent Konseyi’nin Gazeteciler Günü kutlama programında basın mensupları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Tüm basın mensuplarının ‘Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayan Akay “Türkiye’de gazeteci olmak gazetecilik yapmak çok zor bir iş. Gazeteci özgür olmalı ki görevini çok daha iyi yapsın” dedi.

 

BASIN MİLLETİN AYNASIDIR

Basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını bildiğini söyleyen Başkan Akay  “Sizler halkın gözü kulağısınız. Basın bir milletin aynasıdır” dedi.  Belediye Başkanı Akay ve Kent Konseyi Başkanı Karagöz, basın mensupları ile birlikte pasta kesti.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10