PTT'den Kapaklı'ya 2. şube

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, PTT Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı dolayısıyla dün saat 09.30'da Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan'ı ağırladı.

Kapaklı 22.10.2014 17:14:00 0
PTT

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞTIK

PTT Baş Müfettişi Fatih Atılgan ve Çerkezköy PTT Müdürlüğü Baş Dağıtıcısı Mehmet Sıddık Bozlak ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Ali Arslan, 1840’ta kurulan PTT Teşkilatının 174’üncü kuruluş yılını kutlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. PTT’nin teknoloji çağına ilk ayak uyduran kuruluş olduğunu söyleyen Arslan “Çerkezköy’de göreve başladığım 2005 yılından bu yana Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık” dedi.

48 PERSONELLE HİZMET VERİYORUZ

Çerkezköy’ de göreve başladıklarında ilçe merkezi dışında Kapaklı’da bir şube bulunduğunu anımsatan Arslan “Kapaklı’ya ikinci şubemizi önümüzdeki günlerde açacağız” dedi. Çerkezköy’de merkez dışında 4 şube ve bir dağıtım merkezinde toplam 48 personelle hizmet verdiklerini dile getiren Arslan, “Ayrıca 3 adet ATM’mizle de 7/24 hizmet veriyoruz” dedi.

VATANDAŞIN TAKDİRİNİ KAZANDIK

En kısa zamanda personel açığının da giderilmesini temenni eden Ali Arslan “Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak Çerkezköy’de en az 10 yıl sorunsuz hizmet verecek alt yapıyı oluşturduk” dedi. Son yıllarda verdikleri bankacılık hizmetleri ile de vatandaşın takdirini kazandıklarını söyleyen Arslan “PTT Teşkilatımız kuruluşundan bu yana her zaman hizmet bilinciyle hareket etti, bundan sonra da çalışmalarımıza aynı bilinçle devam edeceğiz” dedi.

174. YILINI KUTLADI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, PTT teşkilatının 174.yılını kutladı. PTT’nin 1840’da kurulan ve bu güne kadar ülkemizin en ücra köşesine kadar hizmet götüren, hizmet kapasitesini her geçen gün artıran önemli bir kuruluş olduğunu söyleyen Kubilay “PTT Ülkemizin önemli bir kuruluşudur” diye konuştu. Kubilay, PTT’nin Türkiye’nin en  başarılı kuruluşlarından birisi olduğunu da ifade ederek “PTT kartpostallarla gelenek ve göreneklerimizi de sergileyerek ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyor” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10