"İlçe kimliğini hep birlikte oturtacağız"

İpsala Kaymakamlığı'ndan Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Ali Gürbüz dün saat 10.30'da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ağırladı.

Tekirdağ 23.10.2014 13:59:00 0

BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gürbüz’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Akay, Çerkezköy ile Kapaklı halkının yıllardır kardeşçe ve birlik beraberlik içinde yaşadığını dile getirdi. Çerkezköy ve Kapaklı’nın ülkemizin en çok göç alan ilçeleri olduğunu ve bu yönüyle kozmopolit bir yapıya sahip olduklarını ifade eden Akay, Çerkezköy ve Kapaklı arasındaki bu birlikteliğin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin iki kardeş ilçesi olarak devam edeceğini söyledi.

 

İLÇE KİMLİĞİ OTURMADI

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok önemli olduğuna değinen Gürbüz, “Kapaklı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe. Kapaklı’da henüz ilçe kimliği tam olarak oturmadı. Bunun oluşması için ilçemizdeki dernek ve STK’larla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Öncelikli hedeflerinin ilçede ‘Kapaklılılık’ bilincini oluşturmak olduğunu dile getiren Gürbüz “Kapaklı ve Çerkezköy birçok alanda birbirine benziyor. İki ilçe arasındaki var olan kardeşlik bağlarının daha da pekiştirilmesi için birlikte çalışmaya ve işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10