Kaymakam Gürbüz, köy ziyaretlerini tamamladı

Kapaklı Kaymakamlığı görevine bayram sonrası başlayan ve göreve başlamasının ardından mahalle statüsüne bürünen köyleri ziyaret etmeye başlayan Kaymakam Gürbüz, köy ziyaretlerini tamamladı.

Kapaklı 23.10.2014 15:03:00 0
Kaymakam Gürbüz, köy ziyaretlerini tamamladı

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mahalle ziyaretlerine Uzunhacı Mahallesi ile başlayan ve sonrasında da beldeden mahalleye dönüştürülen Karaağaç’ı ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, geçtiğimiz günlerde de Yanıkağıl, Pınarça, Bahçeağıl ve Karlı Mahalleleri’ni ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenan ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu ile birlikte Bahçeağıl Mahallesi’ni ziyaret eden Gürbüz, Mahalle Muhtarı Halim Çelebi ve vatandaşlarla görüştü. Çelebi’den mahallenin durumu ile ilgili bilgiler alan Gürbüz, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını da dinledi.

 

EVİNDE ZİYARET ETTİ

Mahallenin Sağlık Evi’ni ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, Ebe Aynur Sarı’dan mahallenin sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldı. Gürbüz, mahallenin enin en yaşlısı olan 92 yaşındaki Havva Urcan’ı da evinde ziyaret etti.  Bahçeağıl Ortaokulu’nu da inceleyen Gürbüz, okul müdürü Mehmet Süreyya Ödemiş’ten okulun durumu ile ilgili bilgiler aldı.  Kapaklı Belediyesi ve TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) tarafından okullara gönderilen Atık Pil Toplama araçlarını da inceleyen Gürbüz, “1 Pil 20 Çuval toprağı kirletir” sloganı ile başlatılan projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Pınarça Mahallesi’ni de ziyaret etti. Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya’dan mahallenin durumu hakkında bilgiler alan Gürbüz, muhtardan mahallenin sorunlarını dinledi. Mahallenin en yaşlısı olan 98 yaşındaki Hafize Tantur’u da evinde ziyaret eden Gürbüz, mahalleyi gezerek incelemelerde de bulundu. Vatandaşlarla görüşen Gürbüz, Pınarça İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek Okul Müdürü Havran Kaya Sökmen’den okulun durumu ile ilgili brifing aldı. Öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, öğretmenlerden beklentilerini dile getirdi.

 

SAĞLIK EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Gürbüz, son ziyaretini Karlı Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın ve vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz, mahallenin durumuna ilişkin bilgiler aldı. Mahallede incelemelerde bulunan Gürbüz, Sağlık Evi’ni de ziyaret ederek Ebe Canan Çömez’den mahallenin sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı. Mahallenin en yaşlıları olan 91 yaşındaki Şahsine Şanlı, 90 yaşındaki Pembe Küçükişcan ve 88 yaşındaki Fikriye Acar’ı da evlerinde ziyaret etti.

 

Çerkezköy Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10