Kapaklı'nın kaybedecek zamanı yok

İpsala Kaymakamlığı'ndan Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün saat 14.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP'li Belediy

Kapaklı 24.10.2014 12:39:00 0
Kapaklı

METROPOL BİR İLÇE

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gürbüz, Kapaklı’ya atanmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kapaklı’nın gelişmesine katkı sağlamak için çalışacağını söyleyen Gürbüz “Kapaklı artık bir ilçe hem de gelişerek büyüyen metropol bir ilçe. Bu nedenle Kapaklı’nın her alanda gelişmesi lazım ve Kapaklı’nın kaybedecek zamanı yok” dedi.

 

İŞ BULMAK İÇİN GELİYORLAR

Kapaklı olarak kentin ismini duyurmak için çok çalışacaklarını ifade eden Gürbüz, bu çalışmalarda siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarından da destek beklediklerini söyledi. Kapaklı’nın bir sanayi kenti olmasıyla birlikte devamlı göç aldığını da dile getiren Gürbüz “Özellikle insanlarımız bulundukları yerlerde iş bulamamaları nedeniyle buraya iş bulmak için geliyor. Bu nedenle de Kapaklı artık insanlarımızın ikinci hayatlarına başladıkları bir ilçemizdir” dedi.

 

TÜM ÇALIŞMALARDA DESTEĞE HAZIRIZ

Kapaklı’yın şehircilik anlamında elbirliğiyle geliştirmek ve güzelleştirmek için çalışacaklarını söyleyen Gürbüz “Bunun içinde Kaymakamlık olarak biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” dedi. Kaymakam Gürbüz’e yeni görevinde başarılar dileyen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin de “Kapaklı’da başarılı hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dedi. Kapaklı için yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını dile getiren Seçkin “Genç ve dinamik bir kaymakam olarak sizin Kapaklı’ya çok şeyler kazandıracağınıza inanıyoruz” dedi.

 

KAPAKLI GÜZEL BİR KENT

Kenan Seçkin ve beraberindekiler, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kapaklı’nın güzel bir kent olduğunu ifade eden Barın “Kapaklı’nın huzur ve güven ortamını daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Buranın bir sanayi bölgesi olması nedeniyle her ilden gelen insanlarımız burada bir birleriyle birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamaktadır” diyerek, Kapaklı’da huzur ve güven ortamının daha da iyi olması için çalışacaklarını söyledi.

 

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Ziyarette konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin de “Kapaklı’da başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Sizin başarılı bir emniyet mensubu olduğunuzu biliyoruz. Bu nedenle Kapaklı ilçemizde de başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Biz de size her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10