Süper Lig Pazar günü başlıyor

Süper Amatör Lig heyecanı uzun bir aranın ardından tekrar başlıyor. Pazar günü başlayacak olan Süper Amatör Lig'de ilçemizi iki ekip temsil edecek.

24.10.2014 17:46:00 0
Süper Lig Pazar günü başlıyor

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

Temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligin ilk haftasını bay geçerken, 1911 Çerkezköyspor ise evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de oynanacak. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Yeni sezona başarılı bir şekilde hazırlandık. Bu hafta sonunda ise ligin ilk karşılaşmasında Ergene Belediyespor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak lige iyi başlamak istiyoruz” dedi.

SİTESPOR ÜÇ PUAN ARAYACAK

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Sitespor evinde Malkara Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak karşılaşma ise Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Lige taraftarları önünde çıktıkları için mutlu olduklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligin ilk hafta karşılaşmasında evimizde ligin dişli ekiplerinden Malkara Belediyespor’u konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama bizde yabana atılmayacak bir takımız. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

Ligde yer alan Kapaklıspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Kapaklıspor olarak bu sezon başarılı bir sezon geçireceklerini kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu” Rakibimizin gücünü biliyoruz. Lige üç puan ile başlayarak moral bulmak istiyoruz. Muratlı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladık. Maç saatini bekliyoruz” dedi.

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Bu sezon yaptığı transferlerle sezona bomba gibi giren Çorluspor 1947 evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ligin yeni ekiplerinden Karadeniz Gençlikspor evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10