Düzgünel ve Çorapçı ailelerinin düğün mutluluğu

1986'dan bu yana Çerkezköy'de doktorluk yapan Ömür Düzgünel ile Çerkezköy Belediye Eski Meclis Üyesi Aynur Düzgünel'in ilk çocuğu olarak 1989'da Çerkezköy'de dünyaya ge

Çerkezköy 26.10.2014 10:47:00 0
Düzgünel ve Çorapçı ailelerinin düğün mutluluğu

NİKAH İZMİR’DE KIYILDI

Geçtiğimiz hafta İzmir’de kıyılan nikah töreninin ardından Ömer Faruk Düzgünel ve Ege Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun Özge Çorapçı önceki akşam Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. İlk, orta ve lise eğitimini Çerkezköy’de tamamladıktan sonra 2007’de Ege Üniversitesi Kimya Bölümünü kazanan ve 2011’de okuldan mezun olan Ömer Faruk Düzgünel, Londra’da dil eğitiminin ardından Hema Endüstri’de iş hayatına atıldı.

KONUKLARI KAPIDA KARŞILADILAR

Siyasete geçtiğimiz dönem AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olarak başlayan, 2014 seçimlerinde AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan, Ali Ertem’in aday gösterilmesinin ardından AK Parti’nin diğer aday adayları Faruk Korkmaz ve Habip Bilgin ile birlikte siyasette makas değiştirerek Büyük Birlik Partisi’ne geçen Aynur Düzgünel ve doktor Ömür Düzgünel, düğüne gelen davetlileri dünürleri Özgül-Derviş Çorapçı ile birlikte kapıda karşıladı.

MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

 Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift, ilk danslarını da yine alkışlar eşliğinde etti. Düğün pastasını kesen genç çiftin düğün töreninde uzun takı kuyruğu oluştu. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, takı töreninin ardından müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Davetliler de genç çifti pistte bir an olsun yalnız bırakmayarak onların mutluluğuna ortak oldu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Genç çiftin düğün törenine AK Parti Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olan Çerkezköy Belediye Eski Başkanlarından Dr. Remzi Garip, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut ve parti yönetimi, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Saray İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Kemal Aydoğan, Çerkezköy Belediye Eski Meclis Üyeleri Ziya Osmanoğlu, Demet Eroğlu, Faruk Bal, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Eski Meclis Üyesi Nuran Yeşil, Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Oktay Temel, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Başkanı Hakan Asbaş, Hema Genel Müdürü Tunç Doğan, eşi Ayşe Doğan, Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği Başkanı İlyas Akın, Düzgünel ve Çorap

çı ailelerini eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10