"Üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Yönetimi, önceki gün Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ziyaret etti. Dernek başkanı Hayati Çakan dernek çalışmaları ile ilgili Oganâ

Çerkezköy 5.11.2014 15:06:00 0

ÜCRETSİZ İNTERNET İMKANI

Hayati Çakan ve dernek yönetimi dün saat 12.00’da da Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayati Çakan “Derneğimize sağdan soldan çıkma bilgisayarlar aldık ve internet bağladık. Böylece internet kafelere gidemeyen üyelerimiz burada internete ücretsiz bir şekilde girebiliyor” dedi.

 

DAHA DUYARLI OLMALARI GEREKİYOR

Üye sayısının 150’yi geçtiğinin söyleyen Çakan, üyelerden temsili olarak 20 TL üyelik ücreti talep ettiklerini, fakat bu ücreti de tüm üyelerden alamadıklarını söyledi. Çakan bölgede meydana gelen iş kazalarında artış yaşandığına da dikkat çekerek “Gerekli önlemler alınmadığı için iş kazalarının önüne geçilemiyor. İş kazaları nedeniyle birçok vatandaş sakat kalıyor. Yetkililerin ve özellikle firma sahiplerinin iş güvenliği konusuna daha duyarlı olması gerekiyor” dedi.

 

BELEDİYENİN YAPMASI GEREKİYOR

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın da ilçede ikamet eden tüm vatandaşların huzuru için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Engelli araç park yerlerinin Kapaklı Belediyesi tarafından yapılması gerektiğini ifade eden Barın, emniyet olarak işin denetlenmesi konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10