Maskeli soyguncu dehşet saçtı

Çerkezköy Yıldırım Beyazı Mahallesi Kanarya Sokak'ta bulunan bir eve hırsızlık için giren, ev sahibi kadını bıçaklayan ve kadının kolundaki altın bilezikleri de alıp kayıplara karışan

Çerkezköy 6.11.2014 09:34:00 0
Maskeli soyguncu dehşet saçtı

KAYIPLARA KARIŞTI

Yüzüne maske takarak dün sabah saatlerinde Kanarya Sokak’taki henüz 3 haftalık evli olan Kübra Koç’un (21) evine giren Oktay Ş., ev sahibinin kendisini görmesi üzerine ev sahibini susturmaya çalıştı. Kübra Koç’un bağırması üzerine paniğe kapılan Oktay Ş., yanında bulunan bıçakla Kübra Koç’u yaraladı. Şüpheli, genç kadının kollarındaki altın bilezikleri de alarak olay yerinden uzaklaşırken, yarım istemek için dışarı çıkan ve baygınlık geçiren Kübra Koç, yakınları tarafından evinin önünde kanlar içinde bulundu.

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Boğazından, göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan ve 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Kübra Koç’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan Çerkezköy polisi, bölgedeki güvenlik kameralarından şüphelinin eşkalini belirledi.

 

BİLEZİKLER ÜZERİNDEN ÇIKTI

Zanlının Çerkezköy Otogarı’ndan otobüsle İstanbul’a gittiğinin tespit edilmesi üzerine şüphelinin yakalanması için İstanbul’a giden Çerkezköy polisi, Oktay Ş.’nin içinde bulunduğu otobüsü İstanbul Esenler Otogarı girişinde durdurarak, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin üstünde yapılan aramalarda Kübra Koç’un kollarından çaldığı iddia edilen altın bilezikler de ele geçirildi. Çerkezköy polisi, olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, dün akşam saatlerinde Çerkezköy’e getirilen şüphelinin bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10