Kent Konseyi'nden mektup yarışması

Çerkezköy Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından "Anlatsam duygularımı beni anlar mısın?" temalı mektup yarışması düzenlenecek.

Çerkezköy 6.11.2014 15:29:00 0
Kent Konseyi

BİR KİŞİ BİR MEKTUPLA KATILABİLİR

Yarışma ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, duygu ve düşüncelerini dile getiremeyen, karşısındaki ile konuşmak istemeyen, düşüncelerini sözle söyleyemeyen, engellilerin bir yakınının onların durumunu anlatan bir yazı ile yarışmaya katılmasını beklediklerini söyledi. Katılım şartları ile ilgili de bilgi veren Karagöz “Mektupları 2 A4 boyutunu geçmemelidir. Mektuplar okunaklı yazılmalı, mümkünse bilgisayar çıktısı olmalıdır. Bir kişi ancak bir mektupla yarışmaya katılabilir” dedi.

 

DEĞERLENDİRME KURULU OLUŞTURULACAK

Mektupların Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne, Kent Konseyi’ne ya da Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Okulu’na kapalı zarf içinde teslim edilebileceğini ifade eden Karagöz “Ad soyad, iletişim bilgileri mektupların koyulacağı zarfın arka yüzüne yazılacak, mektuplarda sadece rumuz bulunacak. Değerlendirme Kurulu, Çerkezköy Kent Konseyi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi birlikteliğiyle oluşturulacak” dedi.

 

SON KATILIM GÜNÜ 25 KASIM

Dereceye girenlerin Sakatlar Haftası etkinlikleri içinde açıklanacağını be dereceye giren ilk 3 mektuba sürpriz hediyeler verileceğini ifade eden Karagöz, yarışmaya son katılım tarihinin 25 Kasım olduğunu dile getirdi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10