Çorlu Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı önceki gün Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında yapıldı.

Çorlu 6.11.2014 15:57:00 0
Çorlu Belediye Meclisi toplandı

BAŞKANA YETKİ VERİLDİ

Toplantıda, mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait olan, Hatip Mahallesi 1251 ada 5 nolu parselin spor alanı olarak Çorlu Belediyesi’ne tahsisinin talep edilmesi kararlaştırılırken, cadde ve sokak isimleri ile ilgili Komisyon Raporu da görüşülerek kabul edildi. Çorlu Belediyesi'nin, Trakya Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı’nda başarılı bulunan ‘Bölgemizde Sosyal Huzurun Artırılması’ isimli projesi kapsamında evde bakım hizmetini üstlenecek çalışanların eğitiminde eğitmenlere ödenecek ücretler için Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile protokol imzalanabilmesi için Çorlu Belediye Başkanı’na yetki verildi.  

 

SPOR KULÜPLERİNE 20’ŞER BİN TL YARDIM

Amatör Spor Kulüplerine yapılan yardımlar bünyesinde şehri Süper Amatör Lig’de temsil eden kulüpler olan Çorluspor 1947, Çorlu Gençlerbirliğispor ve Çorlu Kültür Sultanköyspor’a 20’şer bin TL yardımda bulunulması kararlaştırıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, amatör spor kulüplerinin yapılan yardımlar sayesinde farklı spor branşlarında büyük başarılar kazanmaya başladığını ifade ederek, 1-2 Kasım tarihlerinde Türkiye Briç Federasyonu tarafından İstanbul’da organize edilen 2014 Cumhuriyet Kupası Açık İkili Şampiyonası’nda 2. ve 3.’lük dereceleri elde eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü tebrik etti.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10