"Kapaklı'da var olduğumuzu göstermek istiyoruz"

Kapaklı'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Aytaç Balaban ve Nurten Pandir, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kapaklı 6.11.2014 18:09:00 0

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarette konuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir “Mali müşavirler olarak yeni ilçe olan Kapaklı’da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni Mali Müşavirler olarak hem yeni esnaflarımız ile birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

 

YENİ MEZUNLAR KAPAKLI’YA ÖNEM VERİYOR

Kapaklı’da beş Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet gösterdiklerini kaydeden Aytaç Balaban ise “Kapaklı ilçe olduktan sonra sayımızda artışlar oldu. Yeni mezunlar ve genç arkadaşlar Kapaklı’ya önem veriyorlar. Kapaklı olarak Çerkezköy’den çok bağımsız değiliz.  Kapaklı’da muhasebeci ve mali müşavirlerin olduğunu göstermek istiyoruz. Muhasebeci ve mali müşavirlerin ise işleri Vergi dairesi ile oluyor” diye konuştu.

 

SİZLERLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Çerkezköy’ün yoğun bir ilçe olduğunu kaydeden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik “Kendi konunuz ile ilgili mükelleflere ve temsilcilerine en iyi hizmeti yapacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. Karşılıklı anlayış çerçevesinde sizlerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Ziyarette Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Aytaç Balaban ve Nurten Pandir günün anısına Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’e çiçek takdim ettiler.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10