Emniyet Müdürü Barın'dan gazilere iade-i ziyaret

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan'a iade-i ziyarette bulundu.

Kapaklı 6.11.2014 17:56:00 0
Emniyet Müdürü Barın

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

 Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Barın, kendisini misafir eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyelerine teşekkür etti. Ziyarette konuşan Barın “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan geçtiğimiz günlerde bizi ziyaret etmişti. Bizler de şehitler diyarı Çanakkale’den yeni geldik ve artık Kapaklı’da hizmetimize devam edeceğiz. Her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındayız. Herhangi bir sıkıntıları olduğu zaman elimizden gelen ne varsa her zaman yapmaya hazırız” dedi.

KAPAKLI’DA 40 ÜYEMİZ BULUNUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da “Kapaklı ve köylerde dahil olmak üzere şu anda 31 tane Kıbrıs gazisi, 3 tane iç güvenlik gazimiz ve 6 tane de şahit ailemiz bulunuyor” diye konuştu. Ziyarette Yarlıgan, Emniyet Müdürü Barın’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10