Ogan: Görevimizi ciddiyetle yapmaya devam edeceğiz

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan ve Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, dün saat 11.30'da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı ağırladı.

Tekirdağ 6.11.2014 17:56:00 0
Ogan: Görevimizi ciddiyetle yapmaya devam edeceğiz

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP İlçe Başkanı Yılmaz Bulut ve İl Başkanı Turan Demircan, “Çerkezköy’de polis başarılı çalışmalara imza atıyor” dedi. Özellikle son Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yerel seçimlerde Çerkezköy Emniyeti’nin herhangi bir olumsuzluğa izin vermediğini ve seçim sürecinin başarılı bir şekilde yönetildiğini ifade eden İl Başkanı Demircan, “Önümüzde bir seçim daha var” diyerek, o seçimin de sorunsuz geçmesini temenni etti.

ÇERKEZKÖY KONGRESİ BU HAFTA

Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ogan, görevlerini bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ciddiyetle yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda kongre tarihleri ile ilgili açıklama yapan BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, bu hafta sonu pazar günü Beyzade Çay Bahçesi’nde Çerkezköy İlçe Kongresini yapılacağını ifade etti. 16 Kasım’da Kapaklı İlçe Kongresinin yapılacağını söyleyen Demircan, 15 Kasım’da da Çorlu İlçe Kongresini gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10