Kent Konseyi'nde doğum günü sürprizi

Çerkezköy Belediyesi'nin katkıları ile Çerkezköy Kent Konseyi ve Çerkezköy Etüd Merkezi tarafından 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen "Kentsel yaşamda kalite için kişisel ve kurumsal gel

Çerkezköy 7.11.2014 18:30:00 0
Kent Konseyi

SEMİNER SONA ERDİ

Seminerin sona ermesi dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, seminere ilginin yoğun olduğunu ifade etti. Karagöz, eğitmez Cüneyt Örkmez’e de teşekkür etti. Cüneyt Örkmez de seminer dolayısıyla geldiği Çerkezköy’de gördüğü sıcak ve büyük ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

DİĞER SEMİNERLERDEN ÇOK FARKLI

Çerkezköylüleri çok sevdiğini söyleyen Örkmez başka seminerlerde de Çerkezköy’de bulunmayı arzu ettiğini söyledi.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bu seminerin bugüne kadar gerçekleşen seminerlerden çok farklı olduğunu ifade etti. Kişisel eğitim anlamında  seminere katılanların bilinçlenmesi ve bu bilinci de yaymalarını arzu ettiklerini söyleyen Akay “Bu nedenle seminer bizim için daha da önemli” dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kişisel eğitim anlamında önümüzdeki zamanlarda da Cüneyt Örkmez’i Çerkezköy’de görmek istediklerini ifade eden Akay Çerkezköy Etüd Merkezi sahibi Pınar Satmaz’a da katkılarından dolayı teşekkür etti. Kapanış programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından, Cüneyt Örkmez’e plaket takdim edildi.

 

DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

Seminere katılanların da Cüneyt Örkmez’in doğumgünü dolayısıyla kendisine sürpriz yaptı. Örkmez, 44.yaş gününü seminere katılanlarla birlikte pasta keserek kutladı.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10