Güvenilir gıda tüketimi bir insanlık hakkıdır

Çerkezköy'de yaklaşık 20 yıldır görev yapan ve yeni kurulan Kapaklı'ya atanan Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Eski Müdürü Recep Demirbağ için önceki akşam saat 1

Çerkezköy 9.11.2014 19:27:00 0
Güvenilir gıda tüketimi bir insanlık hakkıdır

KAYMAKAM KUBİLAY DA KATILDI

Demirbağ onuruna düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Serkan Alkan, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne atanan İsa Altay, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ve çok sayıda çiftçi katıldı.

HERKESE BİR ABİ GİBİ YAKLAŞTI

Kurum olarak, müdürleri için 20 yıllık emeğin karşılığı olarak bu programı düzenlemek istediklerini ifade eden Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık yeni Müdürü İsa Altay “Ben 11 yıldır bu kurumda çalışıyorum. Bugüne kadar kendisinden bir kez olsun müdürlük görmedim. Çünkü o personeline her zaman bir abi bir arkadaş gibi yaklaştı. Bu bir bayrak yarışıdır” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Altay, Recep Demirbağ’dan aldığı bu bayrağı en iyi şekilde taşıyıp, zamanı geldiğinde kendisinden sonraki arkadaşına teslim edeceğini ifade etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Recep Demirbağ’a yeni görevinde başarılar diledi.

İNSAN HAYATI İÇİN UZUN BİR SÜRE

19 yılın, çalışma hayatı için kısa, fakat insan hayatı için uzun bir süre olduğunu dile getiren Kubilay “Müdürümüz, görev süresi boyunca ilçemizin birçok aşamasına tanıklık etmiştir. İyi günde kötü günde görevinin başında oldu” diyerek Demirbağ’ın diğer kurum ve kuruluşlarla da uyum içinde çalıştığını söyledi.

BİRÇOK HİZMETE DE KATKISI OLDU

Başarının tatlı olduğunu, fakat her zaman ter koktuğunu dile getiren Kaymakam Kubilay “Çerkezköy’deki görev sürem boyunca, müdürümüzün yalnız kendi işine değil, ilçedeki birçok hizmete de katkısı olmuştur” dedi. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte ilçeye daha faydalı olabilmek için çalışılması gerektiğini ifade eden Kaymakam Kubilay “Kaymakam olarak en çok önem verdiğim konulardan biri de gıda konusu” dedi. Güvenilir gıda tüketiminin bir insanlık hakkı olduğuna dikkat çeken Kubilay, bunun için Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğini söyledi.

CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ OLDU

Recep Demirbağ da yemekte yaptığı konuşmada, mesleğe 1988’de Ağrı’da başladığını anımsattı. 1990-1994 yıllarında Samsun’da görev yaptığını ifade eden Demirbağ, 1994’ten bugüne kadar ise Çerkezköy’de görev yaptığını belirterek “Zaman nasıl geçti anlayamadım. Özellikle Kaymakamımızın da gelmesiyle birlikte İlçe Müdürlüğümüzün başta gıda olmak üzere tüm görev alanlarında ciddi çalışmalarımız oldu” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Düne kadar kırsalda hizmet veren kurumun, artık şehir merkezlerinde de görev yapar hale geldiğini söyleyen Demirbağ “Bu bir veda yemeği değil. Çünkü başka bir ile gitmiyorum Hep sizinleyim dedi. Yemeğin sonunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, hizmetlerinden dolayı Recep Demirbağ’a plaket takdim etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10