Kaymakam Gürbüz'den iade-i ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bir süre önce kendisine ziyaret eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 10.11.2014 22:23:00 0
Kaymakam Gürbüz

BİNAYI DA GEZDİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin ve Metin Taşdelen ile ÇTSO Meclis Üyesi Dilaver Burak tarafından karşılanan Kaymakam Gürbüz, oda hizmet binasını da gezdi. Ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, makamlarda gelip geçici olduklarının bilincinde olduklarını dile getirdi. Asıl önemli olanın, görev süresi sonunda arkada bırakılanlar olduğunu söyleyen Kozuva eğer birileri arkalarından ‘Allah Razı Olsun’ diyebiliyorsa, bunun en büyük mükafat olduğunu ifade etti.

 

 

GİRİŞİMLERİ TAKDİR EDİLMELİ

ÇTSO Başkanı Kozuva, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ün ilçeye gelir gelmez ilk iş olarak Hükümet Konağı binası için girişimlerde bulunmasının takdir edilmesi gerektiğini de belirtti. Kaymakam Gürbüz’ün hakkında söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu kısa sürede ispatladığını ifade eden Kozuva, Kaymakam Gürbüz’ün Kapaklı’ya çok şey katacağını dile getirdi.

 

 

VALİ YERLİKAYA DA İNCELEME YAPTI

ÇTSO binasına hayran kaldığını söyleyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de, Kapaklı Hükümet Konağı için yer tespiti yaptıklarını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın Kapaklı’ya gelerek hükümet konağının yapılmasının planlandığını alanda inceleme yaptığını ifade eden Gürbüz, “Valimiz, Hükümet Konağı için 1 milyon TL bütçe olduğunu belirtti” dedi.

MODERN BİR SALON OLMALI

Gürbüz, Hükümet Konağı için yaklaşık 15 bin metrekarelik bir alanın tahsisini istediklerini belirterek “Bin 500 metrekare alan üzerinde, toplam 7 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet verebilecek bir Hükümet Konağı yapmak istiyoruz” dedi. Bu binada ÇTSO Konferans Salonu gibi modern bir salon olması gerektiğini dile getiren Gürbüz, hatta Sivil Toplum Örgütleri için de bir toplantı odası bulunması gerektiğini belirtti.

 

 

2017’DE HİZMET VERMEYE BAŞLAMAYI PLANLIYORUZ

Hükümet konağı için önümüzdeki yıl Haziran ayında ihaleye çıkılmasının planlandığını söyleyen Gürbüz, 2017 yılı başında da kendi binalarında hizmet vermeye başlamayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye’nin, önümüzdeki yıllarda 500 milyar dolar ihracat yapmayı hedeflediğini söyleyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bunun yurt dışından gelecek konuk sayısının da artması anlamına geleceğini söyledi. Bu konukların en iyi şekilde ağırlanması için Çerkezköy TSO’nun üzerine düşeni yaptığını söyleyen Gürbüz, ülkenin bu tür binalara ihtiyacının olduğunu kaydetti.

GENÇLERİ YÖNLENDİRECEK VİZYON OLMALI

Kaymakam Gürbüz, Türkiye’nin enerji ve gençlik gibi önemli potansiyeli olduğunu da ifade etti. Bu gençliği yönlendirecek vizyonun olması gerektiğini söyleyen Gürbüz “Bu anlamda iş adamlarımıza büyük görev düşüyor. Ben yönetişimin en önemli parçasının iş adamları olduğuna inanıyorum. Zaten sizinle Kapaklı OSB yönetiminde sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10