Kaymakam Gürbüz iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Bir yandan kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarını ağırlayan, bir yandan mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, bir yandan da iade-i ziyaretlerini sürd

Kapaklı 11.11.2014 12:43:00 0
Kaymakam Gürbüz iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

İLK ZİYARET BAŞKAN AKAY’A

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, önceki gün de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nadir Yağcı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne iade-i ziyarette bulundu. İlk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, Çerkezköy ve belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

 

CUMHURİYET BAŞSAVCISINI DA ZİYARET ETTİ

Belediyeden ayrılan Kaymakam Gürbüz, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Nadir Yağcı’ya da aide-i ziyarette bulundu. Ziyaretlerini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliği ile sürdüren Gürbüz, gazilerle bir araya geldi.

 

GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Saat 17.00’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Yarlıgan, Çerkezköy ve Kapaklı başta olmak bölgedeki gazileri bir çatı altında topladıklarını ifade etti.

 

 

 

GAZİ OLMAK İÇİN YARALANMAK GEREKMİYOR

Ziyarette konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de dernek yerinin güzel olduğunu ifade ederek “Sizlerin yaşam kalitesinin iyi olmasını istiyoruz. Sizler bizlerin kahramanlarısınız. Sizler  gazilerimiz olarak bizleri onurlandıranlarsınız. Sizleri Kapaklı’da da görmekten onur ve gurur duyuyoruz. Şunu bilmelisiniz ki sizleri çok seviyoruz” dedi. Gazi olmak için yaralanmak gerekmediğini dile getiren Gürbüz, “O savaşta yer alan ve sağ kalan herkes gazidir. Devletimiz kendisi için mücadele edeni unutmamıştır” dedi.

 

ANILARINIZ TORUNLARINIZA IŞIK TUTACAK

Gazilerin torunlarına anlatacağı çok fazla anısının olduğunu da dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz “Gaziler olarak her birinizin ayrı ayrı bir çok anısı vardır. Bu nedenle torunlarınıza anlatacağınız çok anılarınız vardır. Anılarınız da torunlarınıza ışık tutacaktır” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10