"İstikbal göklerdedir"

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi tarafından başlatılan Modern Ata Uçak Kursu ile gençlere havacılığın sevdirilmesi amaçlanıyor.

Çerkezköy 11.11.2014 18:44:00 0

HAVACILIĞIN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Kursla ilgili bilgi veren THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Açtığımız kurslar ile havacılığın gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Gelecek nesillerin havacılığa sahip çıkmalarını sağlamak, gençlere havacılığı sevdirmek amacıyla düzenledikleri kursa ilginin yoğun olduğunu, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Zümbül “Açtığımız model uçak kursunda şu an Model Ata uçak yapımının kurları devam ediyor” dedi.

 

 

KURSLAR DEVAM EDECEK

Kurs sayesinde öğrencilerin havacılığa olan ilgilerinin arttığını söyleyen Zümbül “Model uçak deyip geçilmemeli kursa katılan öğrenciler uçak yapımı sırasında gösterdikleri titiz çalışma onların ileride bu konuda havacılığımıza ne denli önemli katkılar sağlayacağının bir göstergesi olduğunu ortaya koymaktadır” dedi. Zümbül, Atatürk’ün ‘istikbal göklerdedir’ ilkesiyle hareket etmeye devam edeceklerini ve kursları sürdüreceklerini söyledi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10