Göçüğe Bakanlık incelemesi

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, Pazar günü Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaşanan göçük olayıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Sağlık Bakanlığı Kontrol Heyetinin

Çerkezköy 11.11.2014 18:48:00 0
Göçüğe Bakanlık incelemesi

GEREKLİ İNCELEMELER YAPILDI

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada olayın gerçekleşmesinin ardından Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Mustafa Dönmez’in Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin inşaat alanına giderek incelemelerde bulunduğu, olay hakkında bilgiler aldıkları, hastaları hastanede ziyaret ettikleri ve konu hakkında Valiliğe gerekli bilgilendirmede bulundukları ifade edildi.

4 KİŞİ YARALANDI

Olay hakkında alınan bilgilere göre Çerkezköy Devlet Hastanesi inşaatında 9 Kasım günü saat 15.39’da göçük meydana geldiği, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu görevlileri tarafından Mustafa Töre’nin (48) olay yerinde değerlendirildiği, diğer hastalar Yunus Öztürk (21), Ahmet Töre (28) ve Fatih Töre’nin kendi imkanlarıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne başvurduğu belirtilen açıklamada “Fatih Töre, Yunus Öztürk ve Ahmet Töre isimli hastalarımızın müşahede altında tutuldukları, tetkiklerinin normal ve genel durumlarının iyi olduğu ve hastaların 11 Kasım’da taburcu olacağı bilgisi alınmıştır” denildi.

DURUMU DAHA İYİ

Mustafa Töre’nin aynı gün Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtilen açıklamada “Mustafa Töre’nin el ve sol ayak bileği kırıkları ile kolunda parçalı kırığın olduğu iletildi. Hastamızın bel ve sol ayak bileğindeki kırıkları için tedavisi devam ediyor. Kolunda oluşan parçalı kırıklar nedeniyle platin takılacak. Hastamızın genel durumunun daha iyi olduğu bilgisi verildi” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10