Süleymanpaşa'nın kurtuluşu kutlanacak

13 Kasım Süleymanpaşa'nın Kurtuluşu dolayısıyla resmi kutlama programının dışında Süleymanpaşa Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Süleymanpaşa 12.11.2014 10:59:00 0
Süleymanpaşa

BANDO EŞLİĞİNDE YÜRÜTECEKLER

13 Kasım Perşembe günü saat 12.00’de Köprübaşı mevkiinden kortej yürüyüşü ile başlayacak etkinlikler gün boyu sürerken Süleymanpaşa’nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında saat 20.00’da Yıldız İbrahimovave Tanini Trio konseri verilecek.  Süleymanpaşa halkını bütünleştirmeyi amaçlayan kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde saat 12.00’de başlayacak kortej yürüyüşüne Edirne Belediye Bandosu, Babaeski Belediye Bandosu, Silivri Belediye Bandosu, 5. Kolordu Bandosu, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, taraftar grupları, meslek örgütleri, hemşeri dernekleri, ile Kocaeli, Eskişehir ve Kütahya’dan gelecek halk oyunları ekipleri katılacak.

BANDO KONSERİ VERİLECEK

Saat 13.00’de Tuğlalı Park’ta son bulacak kortej yürüyüşü sonrası misafir bando ve halk oyunları ekipleri Tuğlalı Park’ta gösterilerini sunacak. Saatler 15.30’u gösterdiğinde ise organizasyonun en güzel taraflarından biri olan sokak konserlerinde halk oyunları ve bando ekipleri Değirmenaltı Mahallesi, Çınarlı Mahallesi ve Çiftlikönü Mahallesi’nde eş zamanlı olarak sahne alacak. Yapılacak etkinlikler çerçevesinde Süleymanpaşa sahilini de unutmayan Süleymanpaşa Belediyesi saatler 17.00’yi gösterdiğinde sahilde bando ekipleri ile konser verecek. 13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşunun finalinde ise dünyaca ünlü Türk asıllı Bulgar caz müziği sanatçısı Yıldız İbrahimova ile Tahir Aydoğdu, Bilgin Canaz ve Hakan Ali Toker’den oluşan Tanini Trio müzik grubu yer alacak.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10