TSO üyelerine TSE indirimi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında düzenlenen "İşbirliği Protokolü" Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu

Çorlu 12.11.2014 11:28:00 0
TSO üyelerine TSE indirimi

UYGUN ŞARTLARDA YARARLANABİLECEKLER

İmza töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, yapılan protokolün TSE ile Çorlu TSO arasındaki işbirliğini güçlendirdiğini kaydetti. Çorlu TSO Üyeleri'nin her zaman yanında olduklarını dile getiren Sülün, "Üyelerimizin daha avantajlı koşullarda hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz. TSE ile imzaladığımız protokolle üyelerimiz deney, kalibrasyon ve eğitim hizmetlerinden daha uygun şartlarda yararlanabileceklerdir" dedi.

"ÇORLU TSO KALİTE KONUSUNDA HER ZAMAN ÖNCÜDÜR"

Kurum olarak kalite olgusunu her işletmeye aşılamak istediklerini kaydeden TSE Marmara Bölge Başkanı Mehmet Hüsrev,"Kalitenin olmadığı yerde verim olmaz. Çorlu TSO kalite konusunda Çorlu'ya öncülük etmektedir. İmzalamış olduğumuz protokolün bölgeye katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Çorlu TSO Üyeleri'ne; Deney hizmetlerinde %20 (TSE'den Gözetim Hizmeti de alan üye firmalara yüzde 30), Kalibrasyon Hizmetlerinde yüzde 40, Eğitim Hizmetlerinde yüzde 30 ve CE Belgelendirmesinde yüzde 20 oranında indirim sağlanacak" dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10