Kartal Yuvasında ürünlere büyük ilgi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı "Kartal Yuvası Mobil Satış TIR'ı Çerkezköy'e geldi. 11 Kasım Salı günü Gazi Osmanpaşa Mahallesi

12.11.2014 17:12:00 0
Kartal Yuvasında ürünlere büyük ilgi

VATANDAŞIN İLGİSİ BÜYÜK

Salı günü sabah saatlerinde Çerkezköy’e gelen Beşiktaş TIR’ının Cuma akşam saatlerine kadar Çerkezköy’de olacağını kaydeden Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit”  Beşiktaş TIR’ında Beşiktaş’ın çeşitli formalarının yanında kol saatleri, tişört, çorap, ayakkabı, atkı, bayrak, mont ve kazak gibi çok sayıda bol çeşit Beşiktaş ürünü taraftarların beğenisine sunuluyor. Taraftarlarımızın ürünlerimize ilgi göstermesinden de son derece memnunuz” diye konuştu.

“TARAFTARLARI BEKLİYORUZ”

Tır’da 10 Kasım’a özel olarak bastırılan “ Atatürk “ ve “Gururlan” tişörtlerinin de taraftarlarının beğenisine sunulduğunu kaydeden Macit “ Bütün taraftarlarımızı ürünlere sahip olmak için tıra bekliyoruz. Taraftarlarımızın sevdalısı oldukları takımlarının ürünlerine sahip olmalarından da son derece memnun olduklarını belirtmeleri bizleri çok sevindirdi. Kartal Yuvası tırı artık belli aralıklarla Çerkezköy’e gelerek satışlar gerçekleştirecek. Taraftarlarımız bu tıra gelerek hem takımlarına sahip çıkıyorlar  hemde maddi destek oluyorlar” dedi.

CUMA GÜNÜ HAREKET EDECEK

Salı günü Çorlu’dan Çerkezköy’e gelerek Beşiktaş taraftarlarına lisanslı ürünleri sunan Beşiktaş TIR’ı Cuma akşamı Çerkezköy’den ayrılarak Tekirdağ’a hareket edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10