Tekirdağ'ın tarihi fotoğrafları görücüye çıktı

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği'nin (TEFSAD) düzenlediği 'Tekirdağ'ın 40 Eski Fotoğrafları ve Geleneksel El Sanatları Sergisi' Tekira Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Tekirdağ 14.11.2014 17:29:00 0
Tekirdağ

KOLEKSİYONUNDAN ALINDI

Açılışa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, araştırmacı yazar Mehmet Serez ve Tefsad yetkilileri katıldı. TEFSAD sorumlusu Mehmet Çevik “Bugün Tekirdağ’ın 92. kurtuluş yıl dönümü, unutulmaya yüz tutmuş eski Tekirdağ fotoğraflarını size sergilemenin mutluluğunu yaşarken bu fotoğrafların buraya gelmesinde en çok Mehmet Serez’in emeği vardır. Bu fotoğrafların çoğunu onun koleksiyonundan aldık” dedi.

 

 

19 KASIM’A KADAR AÇIK KALACAK

Serginin açılışını Başkan Eşkinat ve beraberindeki protokol üyeleri yaptı. Geleneksel el sanatları sergisini gezen Başkan Eşkinat, el sanatları hakkında araştırmacı yazar Serez ve TEFSAD sorumlusu Mehmet Çevik'ten bilgiler alarak emeği geçen yetkililere teşekkür etti. Sergi 19 Kasım’a kadar açık olacak.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10