Arkadaşını kalbinden bıçakladı

Kapaklı'da gece 2 kişi arasında çıkan tartışma sonucu Aydın Güngörmez, Levent Gurbet'i bıçaklayarak öldürdü.

Kapaklı 14.11.2014 19:33:00 0
Arkadaşını kalbinden bıçakladı

ARAÇTAN İNDİRİLDİ

Olay Kapaklı Ulu Cami önünde meydana geldi. Saray’da balıkçılık yaptığı iddia edilen Aydın Güngörmez, iddiaya göre arkadaşları İbrahim U. ve Levent Gurbet ile birlikte eğlenmek için Çerkezköy’e geldi. Bir süre sonra Aydın Güngörmez ve Levent Gurbet arasında çıkan tartışma sonucu Aydın Güngörmez, Levent Gurbet’in kendisini tokatlaması üzerine Kapaklı’da Ulu Cami Gurbet’i araçtan indirdi.

 

 

KALP MASAJI HAYATA DÖNDÜRMEYE YETMEDİ

Ulu Cami önünde de ikili arasında tartışma devam etti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aydın Güngörmez, araçta bulunan balıkçı bıçağı ile arkadaşı Levent Gurbet’i kalbinden bıçakladı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin kalbi duran Gurbet’e yaklaşık 45 dakika boyunca yaptıkları kalp masajı Gurbet’i hayata döndürmeye yetmedi.

TUTUKLANDI

Olayda hayatını kaybeden Levent Gurbet’in cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan İbrahim B. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Aydın Güngörmez ise mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne konuldu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10