ÇOSB'de çevre ve yangın eğitimleri başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, öğrencilere yönelik başlattığı yangın ve çevre eğitimlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 15.11.2014 19:57:00 0
ÇOSB

AMAÇ BİLİNÇ OLUŞTURMAK

2014-2015 eğitim-öğretim döneminde 13 okulun 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 600 öğrenciye yangın eğitimi; 10 okulun 7. Sınıf öğrencilerinden yaklaşık 500 öğrenciye de çevre eğitimi vermeyi hedefleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, öğrencilerde çevre ve yangın bilinci oluşturmayı amaçlıyor.

EĞİTİMLERE ÖNEM VERİYORUZ

ÇOSB eğitimlerin ilkini önceki gün ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenledi. Eğitimde konuşan ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan “Çevre ve yangın eğitimine önem veriyoruz” dedi.

ARITMA TESİSİNİ GEZDİLER

ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çevre Atık Kontrol Sorumlusu Yunus Doğan tarafından Nurullah Narin Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine çevre eğitimi verildi. Doğan, çevre ve çevrenin korunmasındaki öncelikleri anlatırken, eğitimin ardından öğrenciler ÇOSB Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisini gezdi.

UYGULAMALI OLARAK GÖSTERİLDİ

Atatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine de ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu tarafından yangın eğitimi verildi. Terzioğlu öğrencilere yangın ve yangından korunma konusunda bilgiler verdi. Teorik bilgilerin ardından ÇOSB İtfaiye birimini ziyaret eden öğrenciler, eğitimde öğrendiklerini uygulamalı olarak görme imkanı buldu.

Çerkezköy Haber / Emine LALE


0282 726 91 91
0282 747 65 10