Pazaryeri için proje çalışmaları devam ediyor

Ergene Sağlık Mahallesi'nde yapılması planlanan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Proje çalışmalar devam ediyor. Önceki gün Marmaracık Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda proje pazarc?

Ergene 18.11.2014 17:26:00 0
Pazaryeri için proje çalışmaları devam ediyor

EN İYİ BİLENLERDEN BİRİYİM

Toplantıda konuşan Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Temel Yürük, “Esnaflık mesleğinin ne kadar zor olduğunu içinizden biri olarak en iyi bilenlerden biriyim ve bununla beraber sizlerin isteklerinizin yerel yönetimlere iletmek benim değerli görevlerimden biridir” dedi.

YENİ KURULAN BİR BELEDİYE

Mimar Aylin Topçu da Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Projesi hakkında bilgiler verdi. Ergene Belediyesi’nin 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra kurulan yeni bir belediye olduğunu ifade eden Topçu “İlklere imza atarak çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, ilk projesini Ergene’nin gelişimine uygun bir pazar yeri yapımıyla başladı” dedi.

2 BLOK HALİNDE DÜŞÜNÜLÜYOR

Projenin iki blok halinde düşünüldüğünü ifade eden Topçu “Birden fazla giriş çıkış verilerek vatandaşa tüm alanın gezdirilmesi ve bu eylemi yapan vatandaşların ergonomik ihtiyaçlarının cevaplanması hedeflenmiştir. 293 pazarcı esnafını içerisinde bulundurmayı amaçlayan Çok Amaçlı Pazar Yeri Projesi, pazarın olmadığı günlerde düğün ve sosyal amaçlı aktivitelerin gerçekleştirileceği bir alan haline dönüşecek” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10