Çorluspor 1947 Kapaklı'dan lider döndü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de dördüncü hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde haftaya ikinci sırada giren Çorluspor 1947'i konuk etti. Rakibi karşısında her iki devrede de goller bulan Ço

18.11.2014 17:28:00 0
Çorluspor 1947 Kapaklı

Yaptığı transferlerle sezona şampiyonluk parolası ile giren Çorluspor 1947 Kapaklı deplasmanından önemli bir üç puan ile dönmesini bildi.

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Kapaklı’da önceki gün saat 12.00’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor Uğur, Mehmet, Hamza, Hüseyin, Ercan, Garip, Cihan, Murat, Serdar, Yasin ve Anılcan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorluspor 1947 takımı ise Ahmet Murat, Doğukan, Danho Soura, Güray, Ulaş, Mehmet Kamoğlu, Mehmet Kömürcü, Kazım, Diego, Tansu ve Ömer ilk onbiri ile başladı. Karşılaşmaya her iki takım taraftarı da büyük ilgi gösterirken, maça etkili başlayan taraf ise konuk ekip Çorluspor 1947 oldu.

İKİ TAKIM DA ATAKLAR GELİŞTİRDİ

Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında konuk ekip Çorluspor 1947 takımı korner atışı kazandı. Gelen kornere iyi yükselen Danho Sorua’nın vuruşu auta çıktı. Rakibi karşısında sol kanattan etkili olmaya çalışan Kapaklıspor 11’inci dakikada önemli bir fırsat yakaladı. Ceza sahasına sol kanattan gönderilen topta Cihan’ın şutu kaleciden döndü. Topu takip eden Serdar’ın şutu ise defanstan geri döndü. 20’inci dakikada Garip’in kullandığı serbest vuruşta yaşanan karambolde topla en son buluşan Hamza oldu. Hamza’nın sert vuruşu ise az farkla kaleyi sıyırdı. Her iki takımında atak geliştirdiği karşılaşmanın 23’üncü dakikasında konuk ekip etkili geldi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kazım’ın sert vuruşunu kaleci Uğur kurtardı.

ÇORLUSPOR 1947 ÖNE GEÇTİ

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip 25’inci dakikada golü buldu. Sol kanattan gelişen Çorluspor 1947 atağında Diego’nun ortasında ters vuruş yapan Hüseyin topu kendi ağlarına gönderdi. Karşılaşmada öne geçen konuk ekip ilerleyen bölümlerde ikinci gol için yüklendi. Kapaklıspor ise golün ardından toparlanarak beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çorluspor 1947 takımının 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devreye iyi başlayan taraf oldu. Özellikle kanatlardan iyi organize olan Kapaklıspor 58’inci dakikada gole yaklaştı. Orta alandan hızlı çıkan Kapaklıspor’da topla buluşan Mehmet’in vuruşu az farkla auta çıktı. 71’inci dakikada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle Kapaklısporlu Hüseyin, maçın hakeminden sarı kart gördü. Rakibi karşısında beraberlik golü arayan Kapaklıspor 75’inci dakikada ikinci golü kalesinde gördü. Sağ kanattan gelişen Çorluspor 1947 atağında oyuna ikinci devre giren Ozan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Kalan  dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10