Tekirdağspor evinde fırsat tepti 0-0

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Tekirdağspor ile Arnavutköy Belediyespor arasındaki mücadele golsüz sona erdi.

18.11.2014 17:32:00 0
Tekirdağspor evinde fırsat tepti 0-0

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 9. Hafta müsabakasında Tekirdağspor Namık Kemal Stadı'nda Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya geldi.

Namık Kemal Stadı'nda 16 Kasım tarihinde Saat:13:30'da başlayan karşılaşmada,Tekirdağspor 0-0 berabere kaldı. Müsabakayı izlemeye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı  Ekrem Eşkinat katıldılar.

Tekirdağspor  Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 10. Hafta müsabakasını 23 Kasım tarihinde Edirne Spor Gençlik ile Edirne 25 Kasım Stadı' nda karşı karşıya gelecek.

TARAFTAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmaya günler öncesinden iyi hazırlanan Tekirdağlılar maça yoğun ilgi gösterdi. İl takımı olmanın avantajını iyi kullanan Tekirdağlılar Namık Kemal stadını hınca hınç doldurdu.  Yaklaşık 3000-4000 kişinin izlediği karşılaşmayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli,  Arnavutköy Belediyespor başkanı Av.Ercan Üner karşılaşmayı şeref tribününde birlikte izlediler.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Maçın başlamasıyla birlikte seyircisinin de desteğini arkasına alan Tekirdağspor maça hızlı başladı. Kanat ataklarından Arnavutköy Belediyespor kalesine gelmeye çalışan Tekirdağspor Arnavutköy Belediyespor defans hatalarını iyi değerlendirmesine rağmen Kaleci Nihat’ın güzel kurtarışları yüzünden gol bulamadı. İlk dakikalarda sakat ayağına darbe alan Fatih Dalgıç sakatlanarak oyun alanını terk ederken Arnavutköy Belediyespor orta sahası ara paslarla Tekirdağ spor kalesine gelmeye çalıştı.  Zaman zaman Tekirdağspor kalesinde etkili pozisyonlara girse de defansta Murat ile Volkan yerinde müdahaleler yaparak olası tehlikeleri önledi. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 biterken Tekirdağlı futbolseverlerin takımlarını tribünlere çağırarak alkışlayıp moral vermesi dikkatlerden kaçmadı.

GOLSÜZ TAMAMLANDI

Maçın ikinci yarısına iki takımda ortada bir oyunla başladı. Tekirdağspor artık rakip kalede gol bulmak isterken Arnavutköy Belediyespor ise yerinde müdahaleler yaparak kalesini gole kapattı. Özellikle bir pozisyonda Tekirdağ kalesinde etkili olan rakip takımın uzaktan çektiği şutu son anda defans kafayla müdahale ederek dışarı gönderdi ve olası bir tehlikeyi de önlemiş oldu. Karşılaşmanın 80.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet şen ile hücum yönü zayıflayan Arnavutköy Belediyespor bu dakikadan sonra Tekirdağ spor baskılarını kendi sahasında kontrol altına almaya çalıştı. Karşılaşmanın sonlarına doğru sertleşen futbol kartlara yansıdı. 90.dakikada Serkan Cinaz ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalar gol getirmedi ve zevkli geçen karşılaşmada taraflar puanları paylaştı.

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR MAÇINI İZLEDİ

Karşılaşmayı izleyenler arasında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak her iki takımın başkanlarını da kutladı.  Taraftarların sevgi gösterisine de el sallayarak karşılık veren Albayrak taraftarların takımlarına verdiği destek için de teşekkür etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli  de Tekirdağspor’u yalnız bırakmadı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10