Çerkezköy'e yakışan bir kültür merkezi kazandırmak istiyoruz

Önümüzdeki yıl yapılması planlanan Kültür Merkezi için çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, diğer illerdeki kültür merkezilerini inceleyecek.

Çerkezköy 18.11.2014 17:46:00 0
Çerkezköy

KÜLTÜR MERKEZLERİNİ İNCELEYECEK

Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Serdar Ürkmez, Necmettin Çınar, Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş ile birlikte dün saat 12.15’te GNS Tur’a ait Mercedes Marka VIP araçla yola çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Kayseri, Konya ve Eskişehir’deki kültür merkezlerini inceleyecek.

ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Bir sanayi kenti olan ve devamlı göç alan Çerkezköy’e uzun yıllar hizmet verecek ve bölgede örnek teşkil edebilecek bir kültür merkezi kazandırmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Akay “Ziyaret kapsamında 1819 Kasım tarihleri arasında Konya, 20 Kasım’da Kayseri, 21 Kasım’da ise Eskişehir belediyelerini ziyaret ederek karşılıklı bilgi paylaşımında bulunacağız. Çerkezköy’e en çok yakışan ve çok uzun süre hizmet verecek çok amaçlı bir Kültür Merkezi’nin kazandırılması için çalışıyoruz” dedi.

DÖNMEZ VEKALET EDECEK

İnceleme gezisinin 2 gün süreceğini ifade eden Akay “İnceleme gezilerinin ardından Çerkezköy’e yapılacak Kültür Merkezi projesi hazırlanarak hayata geçirilecek” dedi. Sosyal belediyecilik kapsamında ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Akay, “Amacımız Çerkezköy’ü hak ettiği bir belediyecilik anlayışıyla yönetmek” dedi. Başkan Akay’ın yokluğunda Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na CHP’li Meclis Üyesi Ayfer Dönmez vekalet edecek.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10