Seçimler tek liste ile yapıldı

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı'nın 5. Olağan Kongresi Malkara Kültür Sarayı'nda yapıldı. Kongrede konuşan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, "Malkaralılar'ın siyasete o

Malkara 19.11.2014 13:58:00 0
Seçimler tek liste ile yapıldı

2023 HEDEFİNE KADAR DEVAM EDECEK

Partisinin kurulduğundan bu yana gerçekleştirdiği süreci de anlatan Yemişçi “AK Parti’nin başarılı grafiği 2023 hedefine kadar devam edecek” dedi. Türkiye'nin AK Parti hükümeti geldikten sonra çağ atladığını, ülkede eğitimde, sağlıkta ve ekonomide büyük reformlar yapıldığını ifade eden Yemişçi “Bizim yaptığımız hizmetlerin üzerine hizmet koyamadılar. Tekirdağ Büyükşehir oldu. Gelen para 450 milyon lira ama Tekirdağ'a hala hizmet yok. Halkımız bunları görüyor. 2015 seçimlerinde genelde yine AK Parti'yi birinci parti yapacak, 2019'da da tekrar yerelde bizi iktidara getireceklerdir” dedi.

HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ise “AK Parti olarak ülkeye ve ilçelerine yaptığımız hizmetler ortada. Yerelde muhalefette kalmamıza rağmen AK Parti'nin yatırımları hız kesmedi. Hizmete devam edeceğiz” dedi.

NE SÖZ VERİLDİYSE YERİNE GETİRİLDİ

Türkiye’nin, 12 yılı aşan bir zamandır AK Parti ile yönetildiğini ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut da “Çok şükür ki AK Parti var, çok şükür ki Recep Tayyip Erdoğan var, çok şükür ki Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu var, çok şükür ki AK Partiler, var sizler varsınız. 9 seçime girdik hepsini kazandık. Dünyada böylesine başarılı başka bir siyasi parti yok. Bu kadar 16-17 milyon üyesi olan, 25-26 milyon oyu olan ve ülkede 2 kişiden 1 kişinin AK Partili olduğu başka bir ülke yok. Dolayısıyla sizler bize güç verdiniz biz de sizleri mahcup etmedik, ne söz verildiyse yerine geldi” dedi.

GELECEK SEÇİMLERİN GALİBİ AK PARTİDİR

Gelecek seçimlerin galibinin şimdiden AK Parti olacağını iddia eden Akbulut, "Önümüzde yeni bir seçim var. 2015 seçimlerinin şimdiden galibini söylüyorum. 2015 Haziran ayı seçimlerinin galibi AK Parti olacaktır. Çatlasalar da, patlasalar da, kıskansalar da, kıskanmasalar da seçimleri alacağız. Niye? Allah bizimle, sizler bizimle, halk bizimle. Beraber almış olacağız. Biz halkımıza küsmeyeceğiz, Malkara’ya küsmedik. Bize dediler ki; şimdi seçim Malkara’da kaybedildi, hastane inşaatı hemen durur, hiç bir şey yapılmaz. SGK inşaatı durur, diğer plan ve hizmetler Malkara-Tekirdağ yolu bekler dediler. Ama biz dedik ki yok arkadaş, biz halkımıza küsmüyoruz, milletimize küsmüyoruz. Bizim bir hatamız varsa partimizin bir hatası varsa onu onaracağız, gidereceğiz yolumuza devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 2015’i de alacağız, bundan sonraki seçimleri de Tekirdağ ve Malkara’da AK Parti alacaktır. Buna herkes emin olsun” dedi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Bulut Yıldırım yeniden başkanlığa getirildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10