Maratonu Baygın tamamladı

Hafta sonunda kıtalararası koşulan tek yarış olan İstanbul Avrasya Maratonu'nda, halk yürüyüşüne katılan 100 bin kişi Boğaziçi köprüsünü yürüyerek geçme fırsatı yakaladı. Ya

19.11.2014 14:35:00 0
Maratonu Baygın tamamladı

42 KİLOMETRE KOŞTU

Çerkezköy’ün Milli atleti Hamdi Baygın geçtiğimiz Pazar günü istanbulda gerçekleşen 45. Avrasya koşusunda  Çerkezköy’den koşuya katılan atletler arasında 42 kilometreyi koşarak bitiren tek atlet oldu. 5 kıtadan 118 Ülkeden yüzlerce atletin katıldığı ve binlerce kişinin de spor amaçlı katıldığı Avrasya maratonu Altunizade’den başlayarak Sultan Ahmet’te son buldu.

“GÜZEL BİR ATMOSFER YAŞADIM”

Avrasya maratonuna 20 yıldır aralıksız katıldığını kaydeden Çerkezköy’lü atlet Hamdi Baygın “ Bu yıl da her yıl olduğu gibi 42 kilometrelik parkuru giydiğim 4564 nolu forma ile tamamladım. Bu yılda maratona dünyaca ünlü atletler katıldı ve onlarla birlikte koşmak bana  heyecan verdi. Güzel bir atmosferde süren koşu sonunda bitiş noktasına geldiğimde insanların içten alkışları karşısında ne kadar mutlu olduğumu tarif edemem. Bir sporcu olarak çok güzel bir atmosfer yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Bu yılda Avrasya Maratonunda Çerkezköy’den katılan atletler arasında 42 kilometrelik parkuru tamamlayan atlet oldum”dedi.

DİĞER SPORCULAR 15 KİLOMETRE KOŞTU

Hamdi Baygın Avrasya Maratonu’na katılan Çerkezköylü atletlerden Bahtiyar Karakaş, Cemil Şenel, İhsan Engin ve Muhsin Aktağ’ın ise maratonun  15 kilometrelik bölümünde yer aldıklarını ve yarışı Eminönü’nde bitirdiklerini belirtti. Baygın,  koşunun 15 kilometrelik   kısmında yer alan Karakaş,Şenel, Engin ve Aktağ’ında güzel yarış çıkardıklarını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10